Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιάσων Φωτήλας όπως συνέπεια

Δεκέμβριος του 2015. Στη Βουλή συζητείται εν μέσω αντεγκλήσεων και διαφωνιών το σχέδιο νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης. Ο τότε βουλευτής και εισηγητής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας καταθέτει εκ μέρους του κόμματός του μια τροπολογία με την οποία ζητούσε την επέκταση της τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια.

Μάιος του 2015. Στην Βουλή ψηφίζεται μεταξύ άλλων και μια διάταξη όμοια με αυτήν που ο Ιάσων Φωτήλας είχε καταθέσει όταν ήταν βουλευτής του Ποταμιού. Προχθές ο Ιάσων Φωτήλας από τα φιλόξενα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας καταψήφισε το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία.

Ένας βουλευτής, δύο κόμματα, δύο απόψεις, δύο ψήφοι. Ο ορισμός της συνέχειας και της συνέπειας από τον πολιτικό που κάποιοι κάποτε τον επέλεξαν να εκπροσωπήσει το νέο και το άφθαρτο δυναμικό της κοινωνίας και πλέον αναλώνεται σε χειροφιλήματα του μητροπολίτη Αμβρόσιου και ρατσιστική χολή στα άτομα με αναπηρία.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα προσφυγόπουλα

Ήταν απεχθείς οι φωνές που ξεσηκώθηκαν προσπαθώντας να αποκλείσουν τα προσφυγόπουλα από τα σχολεία. Φωνές ακροδεξιές, μεταμφιεσμένες σε “ανησυχούντες γονείς” και σε “τοπικούς φορείς”, ακόμα και σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο