Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Κ. Παπακώστα: Η Ν.Δ. απομακρύνθηκε από τη βασική της αρχή στα εθνικά θέματα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Παπακώστα: Η Ν.Δ. απομακρύνθηκε από τη βασική της αρχή στα εθνικά θέματα (Video)

Αντίθετα σήμερα όπως ανέφερε «η πολιτική αρχιτεκτονική διαπνέεται από μια αντιπαλότητα δίχως πολιτικό περιεχόμενο» και αυτό έχει μπει στο dna της πολιτικής πραγματικότητας ότι δηλαδή θα πρέπει να επιτίθεμαι για να κερδίζω τους ψηφοφόρους και την επανείσοδό μου στη Βουλή. Αυτό το πράγμα η Ν.Δ. το απέφευγε από την ίδρυσή της.»

Η Κ. Παπακώστα ανακοίνωσε την συγκρότηση μιας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας με το όνομα «Νέα Ελληνική Ορμή» προσδιορίζοντας την ταυτότητα αυτής της κίνησης στο χώρο «της μετριοπαθούς κοινωνικής Δεξιάς και του κοινωνικού κέντρου». Αναφερόμενη στα χαρακτηριστικά της νέας αυτής κίνησης υπογράμμισε ότι αντιτίθεται στον αχαλίνωτο νεοφιλελευθερισμό και την αχαλίνωτη αγορά θέτοντας στο κέντρο τον άνθρωπο ενώ στις προτεραιότητες της θα είναι η κοινωνική ατζέντα.

«Στη νέα μεταμνημονιακή εποχή χρειάζεται για να χτίσουμε τη νέα Ελλάδα ένα νέο ρεύμα πολιτικής σκέψης που θα εδράζεται πάνω στην πολιτική πρωτοβουλία το οποίο είναι το νέο ρεύμα πολιτικής σκέψης που έρχεται να κλειδώσει πολιτικές που θα ανακουφίζουν τους πολίτες» πρόσθεσε.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL