Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Ρήγας: Τα εγκλήματα δεν λύνονται με νέα εγκλήματα, η ειρήνη μόνη λύση για τη Συρία (Video)

«Δεν μπορεί ένα έγκλημα που ενδεχομένως συντελείται στη Συρία με τα χημικά να προσπαθείς να το λύσεις με ένα άλλο έγκλημα» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας στο ΣΚΑΙ.

Μιλώντας για την Συρία ο γενικός γραμματέας τόνισε ότι «η ειρήνη, η μεσολάβηση με διπλωματικούς όρους είναι ο τρόπος που μπορεί να διορθώσει και να διαμορφώσει ένα άλλο τοπίο μετά από τόσα χρόνια στη Συρία. Δεν δικαιολογείται ο πολιτισμένος κόσμος να μην μπορεί να λύσει το πρόβλημα με διπλωματικό τρόπο» και «αυτό πρέπει να επιδιωχθεί τις επόμενες εβδομάδες».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις σχέσεις με την Τουρκία παραδέχθηκε ότι έχει αυξήσει τη ρητορεία της. «Η καλή γειτονία, η επίλυση των προβλημάτων με τη συζήτηση είναι προς όφελος των λαών, των κοινωνιών και της οικονομικής ανάπτυξης» υποστήριξε ο κ. Ρήγας διατυπώνοντας την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά ζητήματα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να βγούμε από την κρίση και να τελειώσει ο φαύλος κύκλος των μνημονίων εξήγησε ο κ. Ρήγας προσθέτοντας ότι σε αυτό και το χτύπημα της διαπλοκής έγκειται και ης συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. Δεν έχουμε κρύψει τις διαφορές μας υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι για τα εθνικά θέματα ο καθένας θα κριθεί εντός Βουλής. 

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Να μη χαθεί η ευκαιρία

Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για τα αναθεωρητέα άρθρα του συντάγματος από την επόμενη Βουλή στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι. Θα συγκρουστεί η πρόοδος με τη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο