Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Ν.Δ. σήμερα δεν θέλει το όνομα Μακεδονία. Άλλα έλεγε πριν τρεις μήνες… (Video)

«Η Ν.Δ. δεν θέλει το όνομα Μακεδονία ως ονομασία. Για εμάς μία επιτυχημένη λύση είναι χωρίς το όνομα μέσα. Αν φτάναμε σε μια ιδανική συμφωνία που θα έλυνε όλα τα άλλα μπορεί να το συζητήσουμε. Τώρα όμως είμαστε στο Α. Άρα γιατί χάνουμε χρόνο;» δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τρεις μήνες μόλις πριν η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Μ. Σπυράκη στις 8 Ιανουαρίου 2018 στο ΣΚΑΙ μιλώντας για την επίσημη θέση της Ν.Δ. παρέπεμπε στην ομιλία του αρχηγού της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Ιούλιο του 2017 στη Βουλή.

«Υπάρχει επίσημη θέση της ελληνικής κυβέρνησης επικυρωμένη δις από την εθνική αντιπροσωπεία για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό  για όλες τις χρήσεις erga omnes, όπως αποτυπώθηκε και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή το 2007 και όπως επικυρώθηκε για άλλη μια φορά μετά τις διαπραγματεύσεις στο Βουκουρέστι.»

Άραγε η Μ. Σπυράκη επιμένει και σήμερα ότι λένε «όλοι τα ίδια, πληκτικά και σταθερά»;

Kατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο