Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Π. Ρήγας: Συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια του υποκόσμου από τη Χ.Α. στη Βουλή (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Ρήγας: Συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια του υποκόσμου από τη Χ.Α. στη Βουλή (Video)

Τις ακρότητες της Χ.Α. στη Βουλή κατήγγειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας επισημαίνοντας ότι «πρέπει να ληφθούν μέτρα και να αντιδράσει η Πολιτεία, οι θεσμικοί παράγοντες και όλη η κοινωνία σε τέτοιες εκφάνσεις που προσπαθούν να διαμορφώσουν μια άλλη συνείδηση στη νέα γενιά. Εθιστήκαμε στα προηγούμενα χρόνια σε συμπεριφορές που δεν ήταν μέσα στο αξιακό και ηθικό πλαίσιο».

Ο κ. Ρήγας κατήγγειλε την ακροδεξιά προκλητικότητα ενώ μίλησε για «συμπεριφορές από τη Χ.Α. στη Βουλή που αγγίζουν τα όρια του υποκόσμου». «Απαιτείται και μια κοινωνική ανασυγκρότηση πέρα από την οικονομική» πρόσθεσε.

Δυστυχώς η αντιπολιτευτική γραμμή της Ν.Δ. δκατυπωμένη από τον κ. Αυγενάκη στο πάνελ επιχείρησε να φορτώσει στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και τις ακρότητες της Χ.Α. στη Βουλή. 

Απαντώντας ο κ. Ρήγας σε ερώτηση για τα εθνικά ζητήματα περιέγραψε την εθνική γραμμή αναφορικά με το όνομα της ΠΓΔΜ τονίζοντας ότι είναι ίδια από το 2008 επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή.

"Άλλοι άλλαξαν θέση, έκαναν κωλοτούμπα χαϊδεύοντας την ακροδεξιά" είπε απαντώντας στην προσπάθεια αντιπολιτευτικής αξιοποίησης των εθνικών ζητημάτων με βολές όπως "διχάζεται" την κοινωνία από το δημοσιογράφο της εκπομπής.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL