Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.4°C
2 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
26.1°C28.8°C
4 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 88%
Δ. Τζανακόπουλος: Άριστη η σχέση Τσίπρα – Καμμένου, ευσεβής πόθος της Ν.Δ. η εικόνα ρήξης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Τζανακόπουλος: Άριστη η σχέση Τσίπρα – Καμμένου, ευσεβής πόθος της Ν.Δ. η εικόνα ρήξης (Video)

Όπως ενημέρωσε ότι θα υπάρξει συνάντηση αύριο των δύο για την υπόθεση των δύο αξιωματικών. Βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και σχεδιάζουν μαζί τις κινήσεις που απαιτούνται για το θέμα των δύο στρατιωτικών στο οποίο όπως δήλωσε «δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τους δύο στρατιωτικούς, αναμένεται το κατηγορητήριο από τον Εισαγγελέα. Πιέζουμε διπλωματικά και πολιτικά ώστε να μείνει εδώ η υπόθεση και να μην εξελιχθεί σε μείζον διπλωματικό επεισόδιο». Συμπλήρωσε ότι «η κατάσταση στο Αιγαίο έχει αποκλιμακωθεί το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κάτι θετικό».

Η ίδις η Novartis "έδειξε" τα πολιτικά πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται

«Καμία απολύτως απάντηση δεν έχει δώσει η Ν.Δ. για τη Novartis, το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί διαρκώς να αλλάξει την ατζέντα ή να φαντασιώνεται σχέσεις της σημερινής κυβέρνησης  με τη Novartis οι οποίες αποδεικνύονται αν όχι κωμικές, γελοίες». Η ίδια η Novartis σε εσωτερικό της έγγραφο ένα χρόνο πριν «δείχνει» ποια πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχουν προνομοιακές σχέσεις με κανέναν από τους επιχειρηματίες κάτι που η Ν.Δ. δεν μπορεί να ισχυριστεί για τον εαυτό της». Αντίθετα υπάρχει μια ομολογημένη σχέση μεταξύ του Κ. Μητσοτάκη και του κ. Μαρινάκη.

«Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να δημιουργήσει νέο παραγωγικό μοντέλο που δεν θα έχει καμία σχέση με την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα των προηγούμενων ετών και να δημιουργήσει θεσμικές εγγυήσεις ώστε να μην επαλειφθούν οι άθλιες πρακτικές του παρελθόντος όταν επιχειρηματίες με το αζημίωτο δημιουργούσαν προνομιακές σχέσεις με τις κυβερνήσεις. Αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά αποφάσεις δικαστηρίων και αποδείξεις».

«Μεγάλες οι αποστάσεις που πρέπει να καλυφθούν για να υπάρξει διάλογος με το Κίνημα Αλλαγής» σχολίασε ο κ. Τζανακόπουλος προσθέτοντας ότι όσο υπάρχουν δυνάμεις στο Κίνημα Αλλαγής που θεωρούν ότι ο κίνδυνος για τη δημοκρατία δεν είναι η διαφθορά και ο εκφυλισμός του πολιτικού συστήματος και θεωρούν ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL