Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Αν. Βαγενά για την επίθεση που δέχθηκε στη Βουλή από συνεργάτες του Αν. Σαμαρά (Video)

Στην τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε από συνεργάτες του Αν. Σαμαρά στο εντευκτήριο της Βουλής αναφέρθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Άννας Βαγενά στην ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε η ίδια σχολίαζε την άσχημη συμπεριφορά του βουλευτή της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο του Προέδρου της Βουλής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια, καθώς όπως είπε «θεωρεί ότι κανείς δεν δικαιούται να έχει τσαμπουκά όλοι είμαστε εκλεγμένοι από το λαό και έχουμε τα ίδια δικαιώματα" πρόσθεσε.

«Δεν πρέπει να συμπεριφέρονται κάποιοι σαν να είναι αφεντικά. Δεν είναι κανείς αφεντικό αυτού του τόπου» αυτό ήταν το σχόλιο σύμφωνα με την κ. Βαγενά που εξαγρίωσε τους συνεργάτες του π. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και επιτέθηκαν στην ίδια και τον κ. Γάκη.

Να σημειωθεί ότι μετά την ομιλία του πρ. πρωθυπουργού οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους "κατσαπλιάδες". Φώναζαν στους βουλευτές πως "θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι" και ότι "θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι"!

Κατ. Μπρ.

 

Τραμπούκοι που δήλωσαν «συνεργάτες του Σαμαρά» επιτέθηκαν στην Α. Βαγενά και τον Δ. Γάκη μέσα στη Βουλή!

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο