Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Σε πανικό η Ν.Δ. για τη Novartis απειλεί με μηνύσεις ο Άδωνης, «θα τους σπάσω τα χέρια» ο Οικονόμου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε πανικό η Ν.Δ. για τη Novartis απειλεί με μηνύσεις ο Άδωνης, «θα τους σπάσω τα χέρια» ο Οικονόμου (Video)

Με μηνύσεις απείλησε τον αν. υπουργό Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλο και την Εισαγγελέα Αθηνών, στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ο  τομεάρχης της Ν.Δ. για θέματα υγείας Β. Οικονόμου μέσω της ΕΡΤ με προσβλητικό τρόπο, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για το σκάνδαλο Novartis.

Αποφεύγοντας να απαντήσει για τις έρευνες που έχουν ξεκινήσει από το εξωτερικό και το FBI (άρα δύσκολα μπορεί να δει κάποιος πολιτική σκευωρία) κατέφυγε σε απειλές «αφού θέλει πολιτικές μαγκές του Μαξίμου θα του σπάσω τα χέρια αν τα απλώσει στη Ν.Δ.»

Ο κ. Οικονόμου προκειμένου να μην απαντήσει στις ερωτήσεις θέλησε να καταργήσει το ρόλο της δημοσιογραφίας και του ρεπορτάζ, κάτι που προσπάθησαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής να του υπενθυμίσουν… εις μάτην όμως...

Νωρίς το πρωί, σε παραλήρημα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι στην Εξεταστική σήμερα θα καταπέσει όλη η «σκευωρία» εναντίον του και κάλεσε τους δημοσιογράφους να την παρακολουθήσουν γιατί όταν τελειώσει την κατάθεση του για τη Novartis «όλα θα έχουν τελειώσει».

Ωστόσο, αμέσως μετά αυτοαναιρέθηκε αφού όπως είπε δεν μπορεί να αναφερθεί στη Novartis γιατί δεν θα έχει το φάκελο και απείλησε με μηνύσεις: «Αύριο θα καταθέσω μήνυση κατά του κ. Παπαγγελόπουλου και κατά της Εισαγγελέως Αθηνών».

Την ψυχραιμία του έχασε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας, Μάριος Σαλμάς που φέρεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση του σκανδάλου Novartis. Ο κ. Σαλμάς στο ΣΚΑΙ μίλησε για "μάρτυρες κουκουλοφόρους" και "πολιτική σκευωρία" της κυβέρνησης ενώ έφτασε σε σημείο να εκτοξεύσει απειλές κατά των μαρτύρων.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: Συγκρατήστε την «ιερή»... σας αγανάκτηση

Απειλεί τους μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis, ο κ. Σαλμάς; (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL