Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
Φάμελλος σε Μπακογιάννη: «Εσείς προσωπικά συμμετείχατε στη δημιουργία του προβλήματος» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φάμελλος σε Μπακογιάννη: «Εσείς προσωπικά συμμετείχατε στη δημιουργία του προβλήματος» (Video)

«Η αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το εθνικό ζήτημα, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πει ότι έχουμε μια καταστροφική κυβέρνηση» απάντησε ο κ. Φάμελλος στην κ. Μπακογιάννη που λίγο νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει την κυβέρνηση «εθνικά επικίνδυνη».

Αυτή τη συγκυρία τη δημιούργησε η σημερινή κυβέρνηση τόνισε για το Μακεδονικό, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 χρεώνοντας λάθη στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο κ.Φάμελλος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχουν δύο γραμμές στην σημερινή κυβέρνηση ενώ όπως είπε αυτό είναι πρόβλημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εσείς και προσωπικά συμμετείχατε στη δημιουργία του προβλήματος» είπε στην κ. Μπακογιάννη αναφερόμενος σε συνέντευξή της που έλεγε «ότι είναι ένα θέμα χαμένο από χέρι». Τέλος την κάλεσε αυτή τη φορά, να υποστηρίξει την εθνική γραμμή. «Σας καλώ να είστε με την εθνική γραμμή από εδώ και μπρος κ. Μπακογιάννη».

Αποφεύγοντας να πάρει θέση η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε προσωπικά στον αναπληρωτή υπουργό για το πολιτικό του παρελθόν αλλά ήταν λάθος πληροφορημένη.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL