Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φάμελλος σε Μπακογιάννη: «Εσείς προσωπικά συμμετείχατε στη δημιουργία του προβλήματος» (Video)

«Η αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το εθνικό ζήτημα, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πει ότι έχουμε μια καταστροφική κυβέρνηση» απάντησε ο κ. Φάμελλος στην κ. Μπακογιάννη που λίγο νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει την κυβέρνηση «εθνικά επικίνδυνη».

Αυτή τη συγκυρία τη δημιούργησε η σημερινή κυβέρνηση τόνισε για το Μακεδονικό, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 χρεώνοντας λάθη στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο κ.Φάμελλος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχουν δύο γραμμές στην σημερινή κυβέρνηση ενώ όπως είπε αυτό είναι πρόβλημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εσείς και προσωπικά συμμετείχατε στη δημιουργία του προβλήματος» είπε στην κ. Μπακογιάννη αναφερόμενος σε συνέντευξή της που έλεγε «ότι είναι ένα θέμα χαμένο από χέρι». Τέλος την κάλεσε αυτή τη φορά, να υποστηρίξει την εθνική γραμμή. «Σας καλώ να είστε με την εθνική γραμμή από εδώ και μπρος κ. Μπακογιάννη».

Αποφεύγοντας να πάρει θέση η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε προσωπικά στον αναπληρωτή υπουργό για το πολιτικό του παρελθόν αλλά ήταν λάθος πληροφορημένη.

Kατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

175 εκατομμύρια και πολλά είναι

Πραγματικά γενναιόδωρο το κοινωνικό μέρισμα που δίνει η κυβέρνηση για φέτος. 175 εκατομμύρια δεν τα λες και λίγα. Τις παλιές καλές εποχές, τόσα ήταν τα χρήματα που έπαιρνε σε δάνειο ένας εκδότης ή ένας ισχυρός επιχειρηματίας με εγγύηση «αέρα»

Δειτε ολοκληρο το αρθρο