Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Δ. Στούμπος: Οι Ευρωπαίοι επιδιώκουν πολιτική και οικονομική σταθερότητα – Μείζον ζήτημα το Brexit (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Στούμπος: Οι Ευρωπαίοι επιδιώκουν πολιτική και οικονομική σταθερότητα – Μείζον ζήτημα το Brexit (Video)

Tη σημασία του ανοιχτού διαλόγου, της πλήρους ενημέρωσης και ανοιχτής αντιπαράθεσης σε μια δημοκρατία υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Τα ευρωπαϊκά κέντρα και οι θεσμοί -εδώ και πολύ καιρό- είναι προφανές ότι θέλουν για ευρωπαϊκούς κυρίως λόγους να προχωρήσει η ολοκλήρωση της φάσης και στην Ελλάδα διότι το ανταγωνιστικό πεδίο Ευρώπης και του πολυκεντρικού συστήματος διεθνώς επιτάσσει να σταθεροποιηθεί οικονομικά και πολιτικά η Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι "μείζον ζήτημα για την Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι το Brexit" και η σκληρή διαπραγμάτευση που γίνεται με τη Μέι.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Ερντογάν σημείωσε ότι "είχε μεγάλη σημασία" και τουλάχιστον επέφερε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, την συμφωνία του για επιστροφή στην ενδοχώρα. 

Σε ερώτηση σχετική με την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά ο Δ. Στούμπος εξήγησε ότι η τότε κυβέρνηση Σαμαρά ηττήθηκε για μια συγκεκριμένη πολιτική που εφάρμοζε από τον κόσμο. Δηλαδή έχασε στην κοινωνία. Μάλιστα, πολλά ευρωπαϊκά στελέχη, αλλά και παράγοντες της τότε κυβέρνησης, έλεγαν για τον κ. Σαμαρά ότι αποτυγχάνει στην επίτευξη μιας σειράς σχεδιασμών και μεταρρυθμίσεων.  

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL