Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.1°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.8°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
15 °C
14.9°C17.0°C
1 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
0 BF 59%
Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Πείτε μας γιατί η offshore εταιρεία Μητσοτάκη-Μαρέβα δεν έχει δηλωθεί; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Πείτε μας γιατί η offshore εταιρεία Μητσοτάκη-Μαρέβα δεν έχει δηλωθεί; (Video)

https://www.youtube.com/embed/cprJbg5yWF0

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2018, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε κατά στελεχών της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου για καταθέσεις τους στο εξωτερικό. "Για αθλιότητα που επαναλαμβάνεται" έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς λαμβάνοντας το λόγο λίγο αργότερα προσθέτοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει απαντήσει ήδη τρεις φορές στις κατηγορίες αυτές και επανέρχονται πάλι εν τη απουσία του.

Ο κ. Φάμελλος απαντώντας δήλωσε ότι είχε σαφέστατη πρόθεση να θίξει τα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου που όπως παραδέχθηκε ο ο πρόεδρος του Eurogroup έγιναν λάθη στα πρώτα προγράμματα και αυτοσχεδιάσανε με τη σύμφωνη γνώμη τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Φάμελλος ανέφερε πριν λίγο στη Βουλή:

«Σαφέστατα και είχα πρόθεση να θίξω τον κ. Γεωργιάδη και όλα τα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου διότι θίγει τη χώρα μου ο πρόεδρος του Eurogroup να παραδέχεται ότι κάνανε λάθη στα πρώτα προγράμματα και αυτοσχεδιάσανε με τη σύμφωνη γνώμη των ελληνικών κυβερνήσεων εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων εις βάρος της πατρίδας μου».

«Σαφέστατα και είχα πρόθεση να θίξω όλους αυτούς που συμμετείχαν στην πολιτική που χρεοκόπησε τη χώρα και δεν θα σταματήσω να το λέω στο ελληνικό κοινοβούλιο και την ελληνική κοινωνία. Εκεί πρέπει να απολογηθούν».

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL