Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
Ο απόηχος της επίσκεψης Ερντογάν για τη Λ. Κανέλλη και τον Άδ. Γεωργιάδη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο απόηχος της επίσκεψης Ερντογάν για τη Λ. Κανέλλη και τον Άδ. Γεωργιάδη (Video)

https://www.youtube.com/embed/nlqh2jChJL0

Ενώ ο κ. Γεωργιάδης καλεσμένος στο ΣΚΑΙ και αυτός εξέθεσε τη βασική επιχειρηματολογία της Ν.Δ. αναφορικά με την κριτική στην επίσκεψη Ερντογάν αναφέροντας ότι υπήρχε «προχειρότητα» και ήταν ένα «αχρείαστο ταξίδι» που δεν προσέθεσε τίποτα αντίθετα ζημίωσε η εικόνα ενός «δημόσιου καυγά» την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.

«Δεν προσέθεσε κάτι στη φαρέτρα των ελληνικών θέσεων αντιθέτως σε παγκόσμια μετάδοση φάνηκε ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα, κάτι που συζητάνε αυτοί» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι «δεν θα κριθεί το μέλλον της Ελλάδας απ’ αυτό» θέλησε πιο πολύ να ασχοληθεί με την υπεράσπιση του ΣΚΑΙ και του κ. Παπαχελά.

Προφανώς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη για περαιτέρω σχολιασμό, αφού είχε καλυφθεί ήδη από την κ. Κανέλλη, η οποία νωρίτερα στο ίδιο πλατό του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε «μια γλίτσα την υπόθεση» κατηγόρησε την κυβέρνηση για «βρώμικη διπλωματία» καθώς και ότι «εκτελεί εντολές και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα» με αποκορύφωμα να ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση μας βάζει «ολοένα και βαθύτερα σε αυτό που λένε επικίνδυνη εμπόλεμη εξέλιξη».

Μετά από μια αναπαραγωγή διαφόρων σεναρίων δεν διέφυγε της συνωμοσιολογίας και των κρυφών μηνυμάτων. «Αν περιμένει κανείς να συγκινηθώ που είδα τον Ερντογάν στην Ελλάδα μετά από 65 χρόνια… που είχα κάνει τη συνέντευξη με τον Οζάλ. Για να τα καταλάβεις αυτά πρέπει να ξέρεις αυτό «4 δάχτυλα» πρέπει να ξέρεις αυτό που είναι το σήμα των αδερφών μουσουλμάνων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν η κ. Κανέλλη υπερκαλύπτει τον Άδωνι κάτι ανησυχητικό συμβαίνει στην παραδοσιακή αριστερά της χώρας και αυτό δυστυχώς δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ούτε από συμβολισμούς, ούτε αποκρυφισμούς για να το καταλάβεις…

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL