Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα (συνεχής ενημέρωση)

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Ιδιωτική επίσκεψη πραγματοποίησε στη Δ. Θράκη.

Συντάκτρια: Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Στις 12:00 η συνάντηση των δύο προέδρων. Θα ακολουθήσουν εκτεταμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών. Στις 01:30 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα ο τούρκος πρόεδρος θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις. 

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας. «Ο σεβασμός της συνθήκης της Λωζάνης αποτελεί τον αποκλειστικό και αδιαπραγμάτευτο θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο μπορεί να οικοδομηθεί η ειλικρινής συνεργασία των δυο χωρών» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και απαντώντας σε χθεσινές δηλώσεις του τούρκου προέδρου περί αναθεώρησής της επισημαίνει ότι «δεν συμβάλλουν στο κλίμα που προσπαθούμε να οικοδομήσουμε στις σχέσεις μας και στην περιοχή».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Φως και δικαιοσύνη

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα. Για να τα λέμε όπως είναι: ο άνθρωπος πέθανε από την...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο