Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Σιγή ιχθύος από τη Ν.Δ. για το fake news του κ. Γεωργιάδη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σιγή ιχθύος από τη Ν.Δ. για το fake news του κ. Γεωργιάδη (Video)

Σιγή ιχθύος για το χθεσινό fake news του αντιπροέδρου της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη από τους βουλευτές της Ν.Δ. όταν την Κυριακή το πρωί από το ΣΚΑΙ επιχείρησε να εμπλέξει τους υπουργούς της κυβέρνησης με τον υπόδικο κ. Mπαμπάμτση, που φέρεται να συνομιλούσε ο κ. Αυγένακης. Οι φωτογραφίες όμως έδειχναν άλλο πρόσωπο, κάτι που αναγκάστηκε να παραδεχτεί αργότερα και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας ρώτησε για το θέμα τον κ. Κικίλια  στο ΣΚΑΙ δεν έλαβε καμία απάντηση. Το ίδιο και όταν ο κ. Μπάρκας κατήγγειλε το γεγονός στην ΕΡΤ δεν έλαβε και πάλι καμία απάντηση: "Η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν σέβεται το ρόλο της» «ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μετέφερε ψεύτικη είδηση για συγκεκριμένους ανθρώπους, τη διέψευσε μετά και ο ίδιος και δεν βγήκε να ζητήσει μια συγγνώμη».

Αλλά αντ’ άλλων ήταν η μόνη διέξοδος, για να βγουν τα στελέχη της Ν.Δ. από τη δύσκολη θέση κάτι για Πούτιν ψέλλιζε ο κ. Κικίλιας και Γ. Κώτσηρας πέταξε τη μπάλα στη μεσαία τάξη και την καθημερινότητα των πολιτών.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL