Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έρχεται δεύτερη λίστα για θέσεις μονίμων στην καθαριότητα των δήμων

Δεύτερη λίστα με περιορισμένο αριθμό θέσεων μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των δήμων πρόκειται να εγκρίνει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εσωτερικών. Στο μεταξύ, η πρώτη λίστα των 6.667 θέσεων...

Δεύτερη λίστα με περιορισμένο αριθμό θέσεων μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των δήμων πρόκειται να εγκρίνει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εσωτερικών. Στο μεταξύ, η πρώτη λίστα των 6.667 θέσεων για μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητας έχει ήδη μεταβιβαστεί στην υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλ. Γεροβασίλη και στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη.

Η δεύτερη λίστα για θέσεις μόνιμων στην καθαριότητα αφορά δήμους οι οποίοι καθυστέρησαν να πάρουν αποφάσεις στα δημοτικά συμβούλια για την τροποποίηση των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας και να δημιουργήσουν νέες κενές οργανικές θέσεις.

Η μοριοδότηση έχει ήδη καθοριστεί στα 17 μόρια ανά μήνα απασχόλησης στο πλαίσιο του 24μήνου με βάση τον Ν. 4479/2017. Έχει, μάλιστα, διευκρινιστεί από σχετική εγκύκλιο ότι για το διάστημα της συμπλήρωσης του 24μήνου απασχόλησης των συμβασιούχων από παράταση έως την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου του 2018 δεν πρόκειται να προσμετρηθεί στη μοριοδότηση ο χρόνος εργασίας. Παράλληλα, εκκρεμεί η έγκριση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μέρα γιορτής

Έπειτα από σχεδόν έξι μήνες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης επειδή είχαν περάσει κατά λάθος λίγα μέτρα μέσα σε τουρκικό έδαφος. Για...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο