Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Φονιάδες της ενημέρωσης καναλάρχες»

Χολέριασε όλο το μιντιακό σύστημα και η αντιπολίτευση. Να είναι ο Τσίπρας στον Τραμπ και ο Κυριάκος να προσπαθεί ασθμαίνοντας να κλείσει ραντεβού με επιτρόπους του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες; Πώς να στηθεί το προφίλ του σωτήρα από τα δεινά της χώρας με την κ. Σπυράκη να του στρώνει τη χωρίστρα;

Θα έχεις ΕΣΡ, αλλά θα είναι σαν να μην έχεις... ήταν η προφητεία των μιντιαρχών, που καθημερινά επιβεβαιώνεται. Βροχή από fake news στα δελτία ειδήσεων και αυτό ατάραχο δεν παρεμβαίνει.

Βροχή έπεσαν τα τρομορεπορτάζ με τα fake news της χολέρας και τη συνακόλουθη μαύρη διαφήμιση των ιδιωτικών μαιευτηρίων. Τελικά ο εισαγγελέας παρενέβη αποδεικνύοντας ότι υπάρχει όχι μόνο για να καταδικάζει Ηριάννες.

Η εξουσία των καναλαρχών αδιασάλευτη στη χώρα και η «ανεξαρτησία» των αρχών όλο και πιο βαθιά στα εισαγωγικά μπαίνει.

Λαϊκισμό η Ν.Δ. δεν κάνει ποτέ για τα εθνικά θέματα, είπε η Ντόρα και όλοι το σεβάστηκαν αυτό στην ΕΡΤ, εκτός από την ίδια, καθώς αμέσως μετά απ’ αυτή τη βαρυσήμαντη δήλωση συμπλήρωσε:

«Είναι το καλύτερο τάιμινγκ, όταν τα περιπολικά μας δεν έχουν πετρέλαιο, η αστυνομία δεν έχει αυτοκίνητα, λάστιχα, όταν δεν έχουμε κοινωνικά επιδόματα;». Άλλωστε τους ίδιους ακριβώς προβληματισμούς είχε η Ν.Δ. και ως κυβέρνηση.

Οι αστοί δεν λαϊκίζουν ποτέ. Αστικίζουν, ψεύδονται και καταστροφολογούν με μεγάλη ευκολία... και με την ίδια ευκολία το παίρνουν πίσω «Ποτέ δεν είχε πει η Ν.Δ. να μην κλείσει η αξιολόγηση» Ντ. Μπακογιάννη (ΕΡΤ).

«Ο πρωθυπουργός μας πήγε στην κηδεία του Κάστρο στην Κούβα, φέτος στον Τραμπ. Τελικά ο κ. Τσίπρας τι πιστεύει;» είπε ο αντιπρόεδρος Κ. Χατζηδάκης την επομένη της επίσκεψης (ΑΝΤ1). Μόνο τον Μαδούρο επιτρέπεται να συναντά ο Τσίπρας, αν φυσικά πάρει την άδεια από τον βενεζουελολόγο του ΣΚΑΪ.

Η σπέκουλα για τις παραλίες του Σαρωνικού συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα, και ας παραδόθηκαν καθαρές στο κοινό. Αυτή τη φορά στο παιχνίδι μπήκε και η ΕΡΤ κόβοντας όλα τα πλάνα με υπουργούς και προβάλλοντας μόνο τους δεξιούς δημάρχους. Αν ο στόχος της είναι να ξεπεράσει σε αντικυβερνητική προπαγάνδα τον ΣΚΑΪ να αναμένει και τα αντίστοιχα ποσοστά του στα δελτία ειδήσεων.

Πόσο καμάρωνε ο κ. Γιαννακός που κατάφερε και πάλι να βγει στις κάμερες του ΣΚΑΪ για να διαφημίσει τον fake συνδικαλισμό του! Ζήτησε αξονικούς σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, όταν επί των ημερών της πρωτοκαθεδρίας των δικών του δεν είχαν ούτε τα νοσοκομεία της Αθήνας (ούτε σπινθηρογράφημα στον Αγ. Σάββα δεν έκαναν) και έστελναν τον κόσμο στα ιδιωτικά...

Μεγάλη ήταν η ανησυχία της Δεξιάς για τα συνθήματα της Αριστεράς αυτή την εβδομάδα και τι θα φωνάξει στην πορεία της 17ης Νοεμβρίου. Το «Φονιάδες της ενημέρωσης καναλάρχες» πλάι στο «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» μια χαρά κολλάει όμως...

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το "αφήγημα"

Σε κάθε περιστατικό ακροδεξιάς βίας σκάνε μύτη οι “ισαποστάκηδες”. "Πώς τολμάει και μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για επιθέσεις μίσους;" αναρωτιούνται. Αυτοί δεν δίχασαν την κοινωνία στις πλατείες των...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο