Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.1°C20.7°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.0°C22.1°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.8°C
3 BF 32%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.2°C
2 BF 63%
Οπισθοδρομικές κομπανίες...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οπισθοδρομικές κομπανίες...

Το νομοσχέδιο που προκάλεσε την οργή της πλειονότητας της εκκλησιαστικής Ιεραρχίας, της ιεραρχίας των κόκκινων επισκόπων του ΚΚΕ και πάσης φύσεως υποκριτών και φαρισαίων που θρέφονται και συντηρούνται φανατίζοντας το εκκλησίασμά τους, έχει τίτλο: “Νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου”.

Και γιατί χρειαζόταν στην εποχή μας ένα τέτοιο νομοσχέδιο; Διότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, λόγω της προόδου των ανθρώπινων κοινωνιών, να πάρουν θέση.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ θέση σε τι; Στην ελευθερία του ατόμου να επιλέξει το φύλο με το οποίο αισθάνεται ότι θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του, όταν γονιδιακοί και βιολογικοί λόγοι των γονέων δημιουργών προκαλούν σύγχυση φύλου και δυσφορία με το υφιστάμενο. Μάλιστα κάποια άτομα έχουν παραπάνω από έναν τύπο γεννητικών οργάνων. Δεν παριστάνω τον γιατρό ούτε τον βιολόγο. Όταν δεν γνωρίζεις, είσαι υποχρεωμένος να ρωτάς εκείνους που γνωρίζουν καλά. Τους γιατρούς, τους παιδίατρους, τους παιδοψυχολόγους και τους νομικούς;

ΟΣΟΙ στη ζωή μας, στην παιδική και εφηβική ηλικία, έτυχε να έχουμε συμμαθητές με δυσφορία φύλου όπως το καθόριζαν τα γεννητικά όργανα, αισθανθήκαμε την ομηρεία εκείνων των πλασμάτων, που δεν ήταν θέμα επιλογής τους αλλά κληροδότημα των γονέων. Μάλιστα ο αείμνηστος καθηγητής της Παιδιατρικής και ακαδημαϊκός Νικόλαος Ματσανιώτης δίδασκε ότι το φύλο του ανθρώπου διαμορφώνεται μέχρι την ηλικία των τριών ετών. Μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και φυσικά, λόγω ηλικίας, δεν μπορεί να έχει σχέση με τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ που μπορούμε να κάνουμε έστω και με μεγάλη καθυστέρηση είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους φυλακισμένους σε λάθος σώμα νέους να ζήσουν όπως θα επιλέξουν, όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος. Και ο κατάλληλος χρόνος, κατά την άποψη της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας, είναι τα 18 χρόνια.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο φόβος των παπάδων να χάσουν την πελατεία τους, να ξεφύγουν από δύσκολες ερωτήσεις και να αρνηθούν δόγματα που έχουν καταρριφθεί από την εξέλιξη της ζωής, τους έσπρωξε σε νέα επίπεδα σκοταδισμού. Μαζί τους συντάχθηκε το ΚΚΕ, που στηρίζει την ύπαρξη του σε άλλα δόγματα, που θέλουν τους νέους επαναστάτες, δημιουργούς της σοσιαλιστικής κοινωνίας, λες και το πρόβλημα είναι καθαρά ιδεολογικό. Τραγωδία!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, όσοι από τη Δεξιά και την Κεντροαριστερά ψαρεύουν ψήφους στο σκοτάδι (αφού στα ΜΜΕ δεν κλήθηκαν να μιλήσουν οι ειδικοί) διαστρεβλώνοντας το νομικό ζήτημα, ως κίνητρο για την ομοφυλοφιλία (!), ακολούθησαν με πονηρό σκοπό. Να υφαρπάξουν την ψήφο διαμαρτυρίας αυτών που δεν γνωρίζουν. Ντροπή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL