Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νόμος είναι το δίκιο του καναλάρχη για τη Ν.Δ.;

Τσάμπα για πάντα ζητούν οι εντιμότατοι καναλάρχες και προσφεύγουν και πάλι στο ΣτΕ μέχρι να βγάλει το ΕΣΡ την απόφαση που τους βολεύει. Σε λίγο θα αιτηθούν κρατική επιχορήγηση για το λειτούργημα της προπαγάνδας καθώς διασφαλίζει την ισορροπία του πολιτικού συστήματος λόγω της ανυπαρξίας της αντιπολίτευσης.

Μια βαριεστημένη τηλεοπτική εβδομάδα κύλησε. Η προπαγάνδα των καναλιών δεν πιστώνεται σε δημοσκοπική άνοδο της Ν.Δ. αλλά σε πτώση και σημειώθηκε αναδίπλωση χωρίς ιδιαίτερους παροξυσμούς και λεκτικούς τραμπουκισμούς της λαϊκίστικης ακροδεξιάς, στην οποία υποκλίνονται τα τηλεοπτικά ήθη.

Οι εκβιασμοί της Ν.Δ. και των στελεχών της συνεχίζονται με κάθε τρόπο προδίδοντας την αγωνία τους για δολιοφθορά με κάθε μέσο και κόστος. Αυτή την εβδομάδα σειρά είχαν τα συγγράμματα των φοιτητών, αφού τα βιβλία ήταν από την πρώτη μέρα στα σχολεία, εν αντιθέσει με τις κυβερνήσεις των φωτοτυπιών. «Αν ακούσουμε όσα είπε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, δεν θα υπάρχουν λεφτά ούτε για σχολεία, ούτε για βιβλία, ούτε για τίποτα» απάντησε η κ. Σβίγκου στην κ. Ζαχαράκη (ΣΚΑΪ).

Στο 21% η ανεργία τον Ιούλιο. Τι να κάνει ο Κούλης, πήγε στα βουβάλια των Σερρών αναζητώντας παρηγοριά και μετά στο Κιλκίς και στον στρατό φροντίζοντας να κάνει δηλώσεις μπροστά στους πιο μουστακαλήδες στρατιώτες που βρήκε, εν όψει και του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου.

«Θρασύς ο τρόπος του Ν. Παππά», «το ΕΣΡ ας βγάλει το τι πρέπει να γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες». Μα έχει βγάλει, είπαν οι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ στο στέλεχος της Ν.Δ. Σ. Ιωαννίδη και έπεσε από τα σύννεφα: «Εμείς θα συνταχθούμε με τη νομιμότητα» συνέχισε, αλλά ο κ. Παππάς έχει μια «αλαζονική συμπεριφορά», «θέλει να επιβάλει τους κανόνες στην τηλεόραση και αν συνεχίσει έτσι θα εκπέσει», γιατί νόμος είναι μόνο το δίκιο του καναλάρχη για τη Ν.Δ.

«Έχουμε κάνει πια κυβερνήτες;» αναρωτιόταν ο κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, «έχουμε κάνει μικρούς πρωθυπουργούς;». «Δεν ξέρω αν προβλέπεται σε άλλες χώρες, αν όντως έτσι είναι η μετάφραση; Στην Ελλάδα πάντως δεν ισχύει κάτι τέτοιο». Όταν η προπαγάνδα επιτάσσει να ανακαλύπτεις ίντριγκες στον ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάς και τα αγγλικά, διαγράφεις και τους κυβερνήτες από τη χώρα, ειδικά όταν τους λένε Δούρου.

«Δώστα όλα να τελειώνουμε. Καψαμπέληδες ήταν οι άλλοι» είπε ο Δ. Βέττας για την κριτική της αντιπολίτευσης στο θέμα του Ελληνικού και ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να τον επιβεβαιώσει.

Άδ. Γεωργιάδης: «Το πρόβλημα είναι ότι οι αρχαιολόγοι δεν ενδιαφέρονται για τα αρχαία. Είναι μία ομάδα της Άκρας Αριστεράς με διακηρυγμένες θέσεις κατά των επενδύσεων» είπε ο τρολ αντιπρόεδρος, που μόλις λίγους μήνες πριν έλεγε «αγοράστε τώρα την Ελλάδα που είναι φθηνά». (ΣΚΑΪ)

Επάξια κέρδισε ο ΣΚΑΪ τον τίτλο του πιο επικίνδυνου καναλιού για την κοινή λογική και για τη δημόσια υγεία. Θυμάται την αντικειμενικότητα του ρεπορτάζ μόνο όταν πρόκειται να βλάψει το συμφέρον των πολιτών, όπως όταν παρουσιάζει τις αντιεπιστημονικές απόψεις του «κινήματος» κατά των εμβολίων.

«Αξιόλογος άνθρωπος» ο Κώστας (ο Χρυσόγονος), «καλός επιστήμονας και πολιτικός», «αν ήθελε οφίτσια θα έμενε να επανεκλεγεί ως ευρωβουλευτής» είπε ο Στ. Κούλογλου στον ΣΚΑΪ. Δηλαδή, τι; Δεν είναι αρκετή η μία θητεία με ψήφους ΣΥΡΙΖΑ;

«Διοικητικός χωρισμός υπάρχει μεταξύ Εκκλησίας - Κράτους» είπε η αν. εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Σ. Ζαχαράκη ξεχνώντας ότι οι ιερείς πληρώνονται από το κράτος και η περιουσία της Εκκλησίας δεν είναι δημόσια. (ΣΚΑΪ)

Την επόμενη φορά που θα θέλουν να περάσουν νομοσχέδιο, μην ξεχάσουν να ρωτήσουν τον κ. Ιερώνυμο γιατί η Ιερά Σύνοδος θυμώνει και ο Άρης φωνάζει στον ΣΚΑΪ: «Γιατί δεν έγινε επικοινωνία με την Εκκλησία από πριν; Η κοινωνία, οι πολίτες ακούνε την Εκκλησία». Σωστά.

Πώς αλλιώς θα παραμείνουμε για πάντα ένα χαλιφάτο που ψάχνει τον βεζίρη του;

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με την κοινωνία όρθια

Το έργο της σημερινής κυβέρνησης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η κοινωνία ήταν σε τέτοιο βαθμό επιβαρυμένη από τα καταστροφικά μέτρα της προηγούμενης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο