Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Στην καταστροφολογία και την τεχνητή ένταση επενδύει η Ν.Δ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στην καταστροφολογία και την τεχνητή ένταση επενδύει η Ν.Δ. (Video)

https://www.youtube.com/embed/8to23n4tLok«Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ. «πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στις πλατείες. Η κυβέρνηση έχει συμπληρώσει δύο χρόνια, πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε αυτή την κυβέρνηση, υπό αυτές τις παραμέτρους στην εξουσία».

Παρά το αποκαρδιωτικό εγχείρημα με τους «Παραιτηθείτε» και κατά παρέκκλιση της παραδοχής ήττας του αρχηγού της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ότι «ο κόσμος είναι κουρασμένος και δεν βγαίνει στο δρόμο» εμμένοντας σε καταστροφολογικά σενάρια που οι ίδιοι δημιουργούν μια ψευδή πραγματικότητα ώστε να μπορούν να παρουσιάζονται ως οι σωτήρες μιας χώρας που τάχα κινδυνεύει.

Ενδεικτικό μιας και ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στο Σαρωνικό, ότι έδωσαν τα εύσημα στην κυβέρνηση οι Ολλανδοί εμπειρογνωμόνες, καλεσμένοι του κ. Καμίνη.

Αλα καρτ "Ευρωπαίοι" στη Ν.Δ.

Ο ακροδεξιός κατήφορος της Ν.Δ. φαίνεται να είναι πολιτική επιλογή πλέον καθώς το μόνο που αποδεικνύει καθημερινά είναι πόσο λίγο τη νοιάζει η χώρα, το Σύνταγμα και οι θεσμοί της Δημοκρατίας. Χαρακτηριστική η νέα αντιπολιτευτική τακτική που θα ακολουθεί να μην ψηφίζει τίποτα ακόμα και αν συμφωνεί όπως έκανε πράξη χθες στη Βουλή και δήλωσε ο κ. Μ. Λαζαρίδης σήμερα το πρωί και μέσω του ΣΚΑΙ.

Με την παρελκυστική αντιπολιτευτική της τακτική απαξιώνοντας πλήρως τον κοινοβουλευτικό της ρόλο, το μόνο που επιτυγχάνει είναι τελικά να αυτογελοιοποιείται καθώς αποκαλύπτει ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι η πάση θυσία επανακατάληψη της εξουσίας και όχι φυσικά η χώρα, ή η έξοδος από την κρίση.

Αποκαλυπτική η στάση τους χθες που όπως φαίνεται θα επαναληφθεί και στο μέλλον να μην ψηφίζει το δήθεν «ευρωπαϊκό» κόμμα αποφάσεις των ευρωπαϊκών θεσμών αναιρώντας τα ίδια του τα συνθήματα όπως το «μένουμε Ευρώπη».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL