Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην καταστροφολογία και την τεχνητή ένταση επενδύει η Ν.Δ. (Video)

Άλλη μια προσπάθεια να «στηθεί» αντικυβερνητικό κίνημα επιχειρεί η Ν.Δ. με καλέσματα στα κανάλια όπως αυτό του κ. Δένδια «να κατέβει ο κόσμος στις πλατείες» σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ. «πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στις πλατείες. Η κυβέρνηση έχει συμπληρώσει δύο χρόνια, πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε αυτή την κυβέρνηση, υπό αυτές τις παραμέτρους στην εξουσία».

Παρά το αποκαρδιωτικό εγχείρημα με τους «Παραιτηθείτε» και κατά παρέκκλιση της παραδοχής ήττας του αρχηγού της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ότι «ο κόσμος είναι κουρασμένος και δεν βγαίνει στο δρόμο» εμμένοντας σε καταστροφολογικά σενάρια που οι ίδιοι δημιουργούν μια ψευδή πραγματικότητα ώστε να μπορούν να παρουσιάζονται ως οι σωτήρες μιας χώρας που τάχα κινδυνεύει.

Ενδεικτικό μιας και ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στο Σαρωνικό, ότι έδωσαν τα εύσημα στην κυβέρνηση οι Ολλανδοί εμπειρογνωμόνες, καλεσμένοι του κ. Καμίνη.

Αλα καρτ "Ευρωπαίοι" στη Ν.Δ.

Ο ακροδεξιός κατήφορος της Ν.Δ. φαίνεται να είναι πολιτική επιλογή πλέον καθώς το μόνο που αποδεικνύει καθημερινά είναι πόσο λίγο τη νοιάζει η χώρα, το Σύνταγμα και οι θεσμοί της Δημοκρατίας. Χαρακτηριστική η νέα αντιπολιτευτική τακτική που θα ακολουθεί να μην ψηφίζει τίποτα ακόμα και αν συμφωνεί όπως έκανε πράξη χθες στη Βουλή και δήλωσε ο κ. Μ. Λαζαρίδης σήμερα το πρωί και μέσω του ΣΚΑΙ.

Με την παρελκυστική αντιπολιτευτική της τακτική απαξιώνοντας πλήρως τον κοινοβουλευτικό της ρόλο, το μόνο που επιτυγχάνει είναι τελικά να αυτογελοιοποιείται καθώς αποκαλύπτει ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι η πάση θυσία επανακατάληψη της εξουσίας και όχι φυσικά η χώρα, ή η έξοδος από την κρίση.

Αποκαλυπτική η στάση τους χθες που όπως φαίνεται θα επαναληφθεί και στο μέλλον να μην ψηφίζει το δήθεν «ευρωπαϊκό» κόμμα αποφάσεις των ευρωπαϊκών θεσμών αναιρώντας τα ίδια του τα συνθήματα όπως το «μένουμε Ευρώπη».

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με την κοινωνία όρθια

Το έργο της σημερινής κυβέρνησης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η κοινωνία ήταν σε τέτοιο βαθμό επιβαρυμένη από τα καταστροφικά μέτρα της προηγούμενης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο