Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ωμή παραδοχή μεροληπτικής ενημέρωσης από το ΣΚΑΙ (Video)

Αιφνιδιάστηκαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ το πρωί με την παρατήρηση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου για την μη μετάδοση της συνέντευξης τύπου του Πρωθυπουργού στην 82η ΔΕΘ.

Ο κ. Οικονόμου παραδέχθηκε την έλλειψη αντικειμενικότητας και υποστήριξε τις κομματικές επιλογές του καναλιού και την επιλεκτική ενημέρωση που παρέχει στους πολίτες λέγοντας «είναι επιλογές που γίνονται δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε ευθεία γραμμή όλοι. Ο καθένας ας έχει τις επιλογές του» "Δεν είναι κακό".

Αντίθετα η συνπαρουσιάστρια επέμεινε ότι «μεταδόθηκε» η συνέντευξη τύπου. Για την ακρίβεια, ο ΣΚΑΙ έδειξε μεν αλλά μόνο για μισή ώρα (13:24 - 13:59) τη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού και ακολούθησε εκπομπή μαγειρικής, ενώ το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πρώτη είδηση ήταν ο τυφώνας "Ίρμα" με 12λέπτη κάλυψη. 

Kατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μεταπολίτευση: Ιστορική μνήμη και δημοκρατία

Η δικτατορία του 1967 ήταν η κορύφωση της δραστηριότητας του μετεμφυλιακού κράτους. Από τη λήξη του Εμφυλίου πολέμου, ένα πραξικόπημα ήταν πάντοτε υπαρκτή επιλογή στα μυαλά των σκοτεινών μηχανισμών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο