Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Παναγία των Σκουπιδιών να βάλει το χέρι της...

Αν ευσταθεί και το ένα εκατοστό όσων της καταλογίζουν, διώξτε τη Γιαννακοπούλου. Αλλά αιτιολογημένα, να καταλάβουμε κι εμείς το γιατί και το διότι. Αν όχι όμως, και όχι λένε όλες οι αποχρώσες ενδείξεις, στηρίξτε τη να κάνει τη δουλειά για την οποία σας στείλαμε εκεί

Να σας πω την αμαρτία μου, τον ΕΟΠΠΕΠ τον άκουγα κατά καιρούς, αλλά ούτε ήξερα τι κρύβουν τα δύστροπα αρχικά του. Είδα, όμως, πριν από λίγες μέρες, την αποκάλυψη του θρησκευάμενου Θέμου για τη «συριζαία» διευθύνουσα σύμβουλο του εν λόγω οργανισμού, που πετάει εικόνες της Παναγίας στα σκουπίδια και αποσπά με τα δόντια της σταυρουδάκια από τον λαιμό εργαζομένων, και μου μπήκαν κάποιοι ψύλλοι -συριζαίικοι, το ομολογώ- στα αυτιά. Διότι, όταν το “Πρώτο Θέμα” αμολάει τέτοια μελάνη, κάτι κρύβεται από πίσω. Κάποιοι φούρνοι πάνε να γκρεμίσουν. Έψαξα, λοιπόν, λίγο και οι ψύλλοι άρχισαν να έχουν φάτσα... Φίλη.

Τι εστί ΕΟΠΠΕΠ; Οργανισμός που πιστοποιεί δομές εκπαίδευσης -κτήρια ιδιωτικών σχολείων, φροντιστηρίων, κέντρων διά βίου μάθησης κ.λπ. Ωχ, σκέφτηκα -παλαιοκομμουνιστικά, δεν το κρύβω-, εδώ έχει πολύ χρήμα. Είναι επίσης ο Οργανισμός που πιστοποιεί όλα τα πτυχία επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ, ΣΕΚ κ.λπ.) και διά βίου μάθησης. Δυο φορές ωχ, σκέφτηκα -παλαιοαριστερά, το ομολογώ-, είναι πολλές οι ευκαιρίες για ρουσφέτια. Πήρε το μάτι μου και κάτι στα «ψιλά», ότι Μνημόνιο - ξεμνημόνιο κάποιοι μάγκες εκεί παίρνουν τρία και τέσσερα χιλιάρικα τον μήνα με αποφάσεις του .ΔΣ. Τρία ωχ, νεοελληνικά αυτή τη φορά. Και πάμε παρακάτω.

Παρακάτω είδα την παρέλαση πασών των τάξεων να φύγει η πήξε και δείξε διευθύνουσα, ονόματι Γιαννακοπούλου, διότι ταράζει τους εργαζόμενους στα καψώνια, για να μην υπολογίσουμε σταυρουδάκια και τις εικόνες. ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΕΒ και οι ενδιάμεσες εξεγερμένες δυνάμεις, με κοινή επιστολή τους στον Τσίπρα, απαιτούν την έξωσή της. Αλλά και ο Ιερώνυμος στο κατόπι -να παρέμβει ο Γαβρόγλου κατά της εικονομάχου. Βρε, σκέφτηκα, για να είναι όλοι αυτοί μαζί -ο πάπας της ενημέρωσης, οι αρχιεπίσκοπος της καθ’ ημάς Εκκλησίας και οι ιερουργούντες όλες τις κοινωνικές τάξεις κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ.

Απευθύνομαι, λοιπόν, ταπεινά στους αρμοδίους, τους οποίους εκβιάζουν οι Αριστογείτονες της δολοφονίας χαρακτήρων. Αν ευσταθεί και το ένα εκατοστό όσων της καταλογίζουν, διώξτε τη Γιαννακοπούλου. Αλλά αιτιολογημένα, να καταλάβουμε κι εμείς το γιατί και το διότι. Αν όχι όμως, και όχι λένε όλες οι αποχρώσες ενδείξεις, στηρίξτε τη να κάνει τη δουλειά για την οποία σας στείλαμε εκεί. Ωραία, σοβαρά, υπεύθυνα και αταλάντευτα. Αλλιώς η Παναγία των Σκουπιδιών να βάλει το χέρι της...

Δείτε όλα τα σχόλια