Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Ν. Σκορίνης: Οι ανιστόρητες εξισώσεις κρύβουν το ξέπλυμα της ακροδεξιάς και του φασισμού (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Σκορίνης: Οι ανιστόρητες εξισώσεις κρύβουν το ξέπλυμα της ακροδεξιάς και του φασισμού (Video)

https://www.youtube.com/embed/sMIog5_Fav4

Όπως υποστήριξε «οι ανιστόρητες εξισώσεις κρύβουν μέσα τους το ξέπλυμα της ακροδεξιάς και του φασισμού». «Δυστυχώς το ακροδεξιό μόρφωμα της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ. σήμερα σύρεται σε λογικές επικίνδυνες για τη χώρα» «η κυβέρνηση έπραξε σωστά και δικαιώθηκε» πρόσθεσε.

Άσκησε έντονη κριτική στην ηγεσία της Ν.Δ. υποστηρίζοντας ότι «η σημερινή Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη». «Οι διαφορές είναι ανάμεσα στον σοσιαλισμό και τον καπιταλισμό. Ο καπιταλισμός και ο νεοφιλελευθερισμός που υποστηρίζει με ακραίο τρόπο ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Άδωνις παράγουν ανισότητες παγκοσμίως».

Ο κ. Σκορίνης τόνισε ότι όσα είχε υποστηρίξει η Ν.Δ. για συμφορές και καταστροφές που θα έφερνε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκαν αντ’ αυτού επιβεβαιώθηκε η πολιτική της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ που έθεσε στο κέντρο το ζήτημα της λιτότητας και του χρέους, όταν κανείς δεν μιλούσε για αυτό. «Σήμερα έρχεται ο κ. Μακρόν με ολόκληρο επιτελείο και η μισή ιταλική κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τη χώρα ως παράγοντα σταθερότητας».

«Η χώρα βγαίνει από την ιστορία των μνημονίων που μας έβαλαν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.» πρόσθεσε ο κ. Σκορίνης τονίζοντας ότι «τον Κ. Μητσοτάκη δεν τον συμφέρει να αντιπαρατεθεί στην ουσία των ζητημάτων προβάλλοντας το νεοφιλελευθερισμό θα τρομάξει ο κόσμος».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL