Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.2°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.8°C15.2°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C14.4°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 93%
Υπερασπιζόμαστε τον σύντροφο που οι αντίπαλοι πάνε να ρίξουν στα σκυλιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υπερασπιζόμαστε τον σύντροφο που οι αντίπαλοι πάνε να ρίξουν στα σκυλιά

Του Τάκη Κατσαρού*

Μια από τις καλύτερες παραδόσεις της Αριστεράς αναβίωσε αυτές τις μέρες. Αυτή που επιβάλλει ως ιερό καθήκον την υπεράσπιση του συντρόφου που οι αντίπαλοι πάνε να ρίξουν στα σκυλιά. Παρακινημένοι από αυτή την ιδέα, χιλιάδες άνθρωποι, σε παρέες, σε χώρους εργασίας στα social media ύψωσαν ασπίδα προστασίας απέναντι στην ανθρωποφαγία που επιχειρήθηκε, αυτήν τη φορά με θύμα τον Κώστα Γαβρόγλου, και αντέστρεψαν το κλίμα που πήγε προς στιγμή να επιβληθεί. Με δήθεν όπλα, από την πλευρά των αντιπάλων μας, την "αριστεία", τη μονοπώληση της αγάπης προς τη σημαία και την πατρίδα. Αλλά, στην πραγματικότητα με γκεμπελίστικες συκοφαντίες, με καραμπινάτα ψέματα και μισές αλήθειες που διακινούσε αρχικά ο φοροφυγάς "κομιστής" και στη συνέχεια αναπαρήγαγε προσωπικά ο ίδιος ο αρχηγός της Ν.Δ. και το θλιβερό παρακολούθημά του, ο κ. Θεοδωράκης.

Παρακολουθήσαμε επί τρεις ημέρες μια σκυταλοδρομία αθλιότητας από την ομάδα ψέματος της Ν.Δ., αλλά, σήμερα, έπεσε και έσπασε με θόρυβο η βρώμικη σκυτάλη μετά την κάλυψη του Προεδρικού Διατάγματος του υπουργείου Παιδείας από το ΣτΕ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ενώ, ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας φρόντισε να ξεκαθαρίσει στην ΕΡΤ τα πραγματικά περιστατικά με τη στρατιωτική του θητεία επί χούντας. Μεγάλο "πατατράκ", πράγματι, για όσους για μια ακόμη φορά έσπρωξαν τα ρέστα τους στη “λοταρία” της μαύρης προπαγάνδας.

Μεγάλη σημασία στην εξέλιξη της μάχης είχε και το γεγονός ότι, σε αντίθεση με "ριψάσπιδες" τύπου Δ. Καμμένου, ένα μεγάλο μέρος του ενδιάμεσου χώρου που κινείται από την επιφύλαξη μέχρι και την εχθρότητα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν τη φορά δεν τσίμπησε το δόλωμα του κιτρινισμού και δεν τάχθηκε με το μέρος των τριών εγκεφάλων αυτής της "άριστα" οργανωμένης εκστρατείας "δολοφονίας χαρακτήρων", δηλαδή, τους Αναστασιάδη-Μητσοτάκη-Θεοδωράκη - αυτό, ας το συνυπολογίσουμε.

Ως κερασάκι στην τούρτα, ας κρατήσουμε την αποστομωτική ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ που "έστειλε αδιάβαστο" τον άλλον άριστο, τον κ. Μπαμπινιώτη της Φιλεκπαιδευτικής και των Αρσακείων. Όπως έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους της ΟΙΕΛΕ, η ιστοσελίδα τους, εν μέσω καύσωνα, σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας και η ανακοίνωσή τους έχει διαδοθεί παντού στα social media.
Πάντα τέτοια!

* Ο Τάκης Κατσαρός, υπήρξε διευθυντής του γραφείου του τέως υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL