Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τα βατράχια και ο Ραν Ταν Πλαν

Ξαφνιάστηκε και εξοργίστηκε, βλέπεις, ο χριστιανός με τον Τύπο και τα ΜΜΕ που άφησαν ανεκμετάλλευτη τέτοια ευκαιρία να στήσουν στη γωνία τους άθλιους κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασαν σε σημείο να δίνουν προκλητικά επιδόματα στους γνωστούς κηφήνες του Δημοσίου

“Μα, καλά, τέτοια είδηση και πέρασε στα ψιλά;” αναρωτήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης -επαναλαμβάνω της Τετάρτης- νεοδημοκράτης πολιτικός μέσω Τwitter για το “επίδομα σφραγίδας της Γεροβασίλη”. Και όμως, την Τετάρτη το μεσημέρι υπήρχαν ακόμη πολίτες, και δη πολιτικοί, που εξακολουθούσαν να σέρνουν τον χορό της παραπληροφόρησης για μια “είδηση - μαϊμού” που είχε βρεθεί από την προηγούμενη ημέρα στο επίκεντρο της δημοσιότητας προκαλώντας πλήθος σχολίων, την οργισμένη αντίδραση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το “ξεβράκωμα” πολλών δήθεν ενημερωτικών ιστοσελίδων αλλά και τις φτηνές δικαιολογίες του “Βηματοδότη”, που πρώτο σφράγισε το επίδομα της λάσπης. Παρ' όλα αυτά, χθες βρέθηκε ένας πολιτικός να πριμοδοτήσει τη στήλη, καθώς του κακοφάνηκε το γεγονός πως πέρασε στα ψιλά τέτοια είδηση. Ξαφνιάστηκε και εξοργίστηκε, βλέπεις, ο χριστιανός με τον Τύπο και τα ΜΜΕ που άφησαν ανεκμετάλλευτη τέτοια ευκαιρία να στήσουν στη γωνία τους άθλιους κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασαν σε σημείο να δίνουν προκλητικά επιδόματα στους γνωστούς κηφήνες του Δημοσίου, που ουαί και αλίμονο έτσι κι έρθει ο αρχηγός του στα πράγματα.

Είναι δυνατόν, σου λέει, να πιάνεις τη Γεροβασίλη με τη γίδα των 50 ευρώ στην πλάτη και να μην την κρεμάς ανάποδα στα μανταλάκια; Είναι δυνατόν να αποκαλύπτεται το σκάνδαλο των σκανδάλων αυτής της κυβέρνησης και να μην έχει ζητήσει η Ν.Δ. τρεις εξεταστικές επιτροπές; Αυτά σκέφτηκε ο άνθρωπος και βγήκε καλοκαιριάτικα από τα ρούχα του. Να μη σου πω ότι μπορεί να πήγε το μυαλό του και στο πονηρό. Εκεί που κατά καιρούς πάει η κουτοπονηριά όσων μας πιπιλίζουν το κεφάλι με την καραμέλα του καθεστωτικού ΣΥΡΙΖΑ που έχει καταφέρει να ελέγξει τα ΜΜΕ και να ισοπεδώσει τον πλουραλισμό και την πολυφωνία. Γιατί χτύπημα στην πολυφωνία είναι να αναπαράγουν την είδηση για το επίδομα σφραγίδας από το "Βήμα" ώς την "Athens Voice" και από τον "Ελεύθερο Τύπο" ώς το "Πρώτο Θέμα" και το iefimerida και να μην το παίρνει χαμπάρι ο Ραν Ταν Πλαν της πολιτικής, που ξύπνησε 24 ώρες αργότερα για να μας πει ότι περάσαμε στα ψιλά την είδηση του αιώνα! Πάλι καλά που δεν μας έστειλε και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το κουκούλωμα του σκανδάλου!

Δείτε όλα τα σχόλια