Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
Π. Σκουρλέτης: Σχέδιο της Ν.Δ. σε εξέλιξη για να δημιουργήσει αναστάτωση (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Σκουρλέτης: Σχέδιο της Ν.Δ. σε εξέλιξη για να δημιουργήσει αναστάτωση (Video)

https://www.youtube.com/embed/g_u1XkkAyOc

"Η κυβέρνηση δρομολογεί μέσω διαγωνισμού μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα και εξασφαλίζει τις θέσεις των εργαζομένων" τόνισε ο υπουργός και συνεχίζοντας υποστήριξε ότι  "παρόλα αυτά με την ψήφο της γαλάζιας ΔΑΚΕ επιλέγεται οι τόνοι των σκουπιδιών να παραμείνουν στους δρόμους χάρη επιχειρηματικών συμφερόντων".

Όπως τόνισε ο κ. Σκούρλέτης "την κύρια ευθύνη την έχει η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οι οποίοι όμηροι της ιδεοληψίας τους δεν νοιάζονται για την δημόσια υγεία και εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα".

Αντίθετα η κυβέρνηση έδωσε μια λύση συμβατή με το τι είναι κοινωνικό δίκαιο και παράλληλα να σέβεται το νομικό δίκαιο, συμπλήρωσε ο υπουργός.

"Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έχουν καταλάβει ότι είναι αδιέξοδη η συνέχιση της πορείας αυτής. Αυτή η υπόθεση το αργότερο ως την Πέμπτη θα έχει λήξει. Θα υπερασπιστούμε τη δημόσια υγεία με όσα μέσα διαθέτουμε" σημείωσε κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Σκουρλέτης.

Λίγο αργότερα ο κ. Σκουρλέτης και στο κανάλι Ε επανέλαβε ότι δεν θα μπορούσε να δοθεί στους εργαζόμενους στην καθαριότητα κάτι άλλο που να κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας και του Συντάγματος με δεδομένο ότι ήδη η κυβέρνηση άμβλυνε και το όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και έδωσε επιπλέον μοριοδότηση. Επιπλέον ο υπουργός Εσωτερικών υπενθύμισε ότι και θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους εργαζόμενους που ήταν συμβασιούχοι παλιότερα, να συμμετάσχουν.

Κατ. Μπρέγιαννη

https://www.youtube.com/embed/ByBkExt0-50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL