Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Στηρίζουμε την "Αυγή"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στηρίζουμε την "Αυγή"

Αγαπητές συντρόφισσες, αγαπητοί σύντροφοι.

Απευθυνόμαστε σε σας για να μοιραστούμε μαζί κάποιες σκέψεις γύρω από ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: το μέλλον των κομματικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αφορμή για τις σκέψεις αυτές μας δόθηκε από μια θεματική Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών μας με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στα μέσα αυτά.

Θεωρούμε ότι είστε αρκούντως ενημερωμένοι για την οικονομική κατάσταση των δικών μας ΜΜΕ. Ακόμη περιττεύει να σας μιλήσουμε ειδικά για την Ιστορία και την προσφορά της δικής μας "Αυγής" στην Αριστερά και στους αγώνες της, στη δημοκρατία και στον πολιτισμό.

Απευθυνόμαστε σ' εσάς, λοιπόν, με την έκκληση να ανταποκριθείτε στην προσπάθεια στήριξης της εφημερίδας μας τώρα:

* Με την καθημερινή αγορά και προβολή της, όπου και όπως μπορείτε.

* Με την εγγραφή σας ως συνδρομητών της.

* Με την πίεση να οργανωθεί στην Κ.Ε. και στο κόμμα ολόκληρο μια ουσιαστική συζήτηση για τη λύση των προβλημάτων που χρονίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Ήδη εμείς αποφασίσαμε, όσοι από εμάς έχουμε τη δυνατότητα -ή και από το υστέρημά μας-, να στηρίξουμε οικονομικά αυτή την προσπάθεια μέσω της εγγραφής μας ως συνδρομητών της "Αυγής" μας. Και αυτό επιπλέον του ήδη δυσβάσταχτου βάρους της διατήρησης των γραφείων μας (ενοίκιο, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ) και του κόστους των εκδηλώσεων που πραγματοποιούμε για τη διάδοση των ιδεών μας.

Με τη συνδρομή μας δημιουργείται μια μικρή αλλά σταθερή βάση για την κάλυψη των αναγκών της, που σε συνδυασμό με μια προσπάθεια αύξησης της κυκλοφορίας της θα βοηθήσει στο να διατηρήσουμε ζωντανή μια αριστερή φωνή διαφάνειας, πλουραλισμού και συνεισφοράς στις αξίες μας, στις αξίες της Αριστεράς. Εγγραφείτε λοιπόν κι εσείς, όσοι μπορείτε, συνδρομητές στην "Αυγή" μας.

Πεύκη, Ιούνιος 2017

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης Πεύκης

1. Η ετήσια συνδρομητική εγγραφή κοστίζει 400 ευρώ, τα οποία καταβάλλονται και με δόσεις.

2. Η ύπαρξη φύλλων της "Αυγής" σε κάθε ανοιχτή συνέλευση και σε κάθε εκδήλωση της Ο.Μ. σας θα βοηθούσε (υπάρχει δυνατότητα, με αίτημά σας 2-3 ημέρες πριν από την εκδήλωση, να παρίσταται συνεργείο της εφημερίδας στον τόπο της εκδήλωσης για διάθεση φύλλων).

3. Τα τελευταία γεγονότα στην "Αυγή" ας μας προβληματίσουν ακόμη περισσότερο. Μια ενδεχόμενη "επίσκεψη" του ΣΕΠΕ εκεί δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL