Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.5°C21.8°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.0°C23.2°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.0°C19.9°C
1 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.9°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.4°C
0 BF 46%
AVGILEAKS / Τα "σκουπίδια" της Βρετανίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

AVGILEAKS / Τα "σκουπίδια" της Βρετανίας

Αν και δεν λάμπει, αποδείχθηκε... χρυσός. Δεν είναι golden boy, δεν είναι νέος, δεν είναι αυτό που λέμε η επιτομή του επικοινωνιακού προσώπου με τα στάνταρντ της... αγοράς. Μοιάζει παλαιάς κοπής, αλλά πείθει. Τα έβαλε με το “μέτωπο λογικής” στο κόμμα του και κέρδισε. Έχτισε το προφίλ του μόνο με την ιδεολογία και τις θέσεις του και κέρδισε στην κοινωνία. Τέλος, είναι ο πρώτος πολιτικός που ήρθε δεύτερος στις εκλογές, αλλά κατάφερε να είναι ο νικητής. Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο κύριος Κόρμπιν;

Η "Daily Mail" δίπλα στο όνομά του βάζει το comrade, για να δείξει προφανώς πόσο ακροαριστερός είναι, μέχρι Βόρεα Κορέα κι αυτός δηλαδή, αλλά ο μέσος Βρετανός δεν φοβήθηκε. Δεν πνίγηκαν οι Λονδρέζοι πίνοντας το τσάι τους καθώς άκουγαν τα αποτελέσματα.

Το χειρότερο είναι ότι τον πιστεύει περισσότερο η νεολαία. Ανήκουστο!

Στις ουρές από το πρωί οι φοιτητές περίμεναν υπομονετικά για να το ψηφίσουν και το βράδυ στις ζωντανές συνδέσεις του Sky channel εικοσάχρονα αγόρια και κορίτσια πανηγύριζαν το χαστούκι που έδωσε ο Cor-bin της "Sun" στην αστή Μέι.

Ο Μάιος ήταν για τη Μέι, που έτρεχε με “ολοκληρωτικά” ποσοστά. Ο Ιούνιος όμως ήταν του Κόρμπιν... ολοκληρωτικά. Κι ας βγήκε η Μέι. “Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμη”, είτε τους αρέσει είτε όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL