Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
Ν. Παππάς: Υπάρχουν ισχυρά σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Παππάς: Υπάρχουν ισχυρά σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας (Video)

https://www.youtube.com/embed/zRTDutevpi8

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής υποστήριξε σε χθεσινή του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "Ε" ότι «η ελληνική κυβέρνηση είχε υποχρέωση να ανοίξει το ζήτημα στο αντίποδα των λογικών που υπήρχαν στην Ελλάδα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που τους αρκούσε ένα «πιστοποιητικό βιωσιμότητας λέγοντας ότι όλα θα είναι ανθηρά».

«Σε κάθε φάση της διαπραγμάτευσης είμαστε απαιτητικοί και από τους εταίρους και από τον εαυτό μας» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ενώ σχολιάζοντας το τελευταίο Eurogroup σημείωσε ότι ούτε ένας στη διεθνή πολιτική σκηνή που να κατηγορήσει την Ελλάδα για καθυστερήσεις, κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει το 2015 που η χώρα ήταν απομονωμένη. Ο κ. Παππάς διευκρίνισε ότι αυτό διαμορφώνει ένα ευνοϊκότερο πεδίο για τις περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

Για το διαρκές αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι:«Η Ν.Δ. έχει εγκλωβιστεί στην ρητορική της ανάγκης για νέα κάλπη» ωστόσο η χώρα έχει πολύ ισχυρά σημάδια ανάκαμψης στον τομέα της οικονομίας, όπως την αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης, την αύξηση των επενδύσεων, των εξαγωγών, της απασχόλησης και την αύξηση του ΑΕΠ. Με τη διακυβέρνηση Τσίπρα έχει κερδίσει πάνω από 200.000 θέσεις εργασίας, τη στιγμή που με προηγούμενες κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαδήμου χάνονταν σταθερά χιλιάδες θέσεις εργασίας, εξήγησε.

Αναφορικά τέλος, με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής υπογράμμισε ότι «η διαγωνιστική διαδικασία θα γίνει με βάση το νόμο και οι ανεξάρτητες αρχές θα τον εφαρμόσουν» ενώ πρόσθεσε ότι «ο διαγωνισμός δεν θα καθυστερήσει γιατί κάθε μέρα που περνάει παρανομούμε».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL