Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.9°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.3°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.3°C16.9°C
3 BF 51%
Θα ζητήσουν αναβολή Εurogroup οι Παραιτηθείτε;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θα ζητήσουν αναβολή Εurogroup οι Παραιτηθείτε;

Οι Παραιτηθείτε σπάσανε αυτές τις μέρες όλα τα κοντέρ γραφικότητας. Ζήλεψαν τη σοβαρότητα των Μένουμε Ευρώπη, που είχαν κατέβει το 2015 με πλακάτ όπως το "War Against The Redish Cliantel State", το "Yes to Greece's Intarnational Obligations" ή το "ΕΑΜ - Ευρωπαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο" και πασχίζουν να τους ξεπεράσουν.

Η αρχή έγινε με έκκληση που απηύθυναν οι Παραιτηθείτε προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μέσω του Τwitter: "Παρακαλούμε τον @skaigr να μην προβάλλει (έτσι, με δύο λάμδα, ανορθόγραφα) επεισόδιο του @SurvivorGreece στις 15 Ιουνίου που είναι η συγκέντρωση των #Παραιτηθείτε #survivorGr".

Στη συνέχεια, ανέβασαν και δεύτερο tweet, όπου πληροφορούσαν το κοινό του Survivor και των Παραιτηθείτε ότι "Έχουμε προσκαλέσει τον Χανταμπάκη του #survivorGr να τιμήσει την εκδήλωσή μας στις 15 Ιουνίου. Περιμένουμε την απάντησή του".

Μετά την πλάκα και την καζούρα που ακολούθησε, ξέσπασε και ένας εμφύλιος στα social media ανάμεσα σε διάφορους λογαριασμούς του Τwitter που εκφράζουν τους Παραιτηθείτε με αλληλοκατηγορίες για το ποιος δικαιούται να τουιτάρει εκ μέρους τους, ποιος έχει το παλαιότερο account, ποιος μπορεί και να είναι troll και άλλα τέτοια φαιδρά και ωραία.

Αυτό που δεν μάθαμε ακόμη, πάντως, είναι αν θα ζητήσουν με νέο tweet από τον Ντάισελμπλουμ να αναβάλει το Εurogroup της 15ης Ιουνίου για να μην επισκιάσει τον παλλαϊκό ξεσηκωμό που ετοιμάζει το κίνημα των Παραιτηθείτε την ίδια ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL