Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Στ. Θεοδωράκης: / Στ. Θεοδωράκης: "Επικοινωνιακά τρικ είναι τα αντίμετρα"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στ. Θεοδωράκης: / Στ. Θεοδωράκης: "Επικοινωνιακά τρικ είναι τα αντίμετρα"

Στη λογική της απαξίωσης της σημασίας των αντιμέτρων προχώρησε και ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτηρίζοντάς τα “επικοινωνιακά τρικ”. Ο Στ. Θεοδωράκης ανακοίνωσε την καταψήφιση εκ μέρους του κόμματός του μέτρων και αντιμέτρων, αλλά την υπερψήφιση των άρθρων για την κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών και τη μείωση του ΦΠΑ για τα αγροτικά εφόδια.

Αιτιολογώντας τη στάση του, είπε ότι το καλοκαίρι του 2015, υπό την απειλή του ξαφνικού θανάτου της χώρας, “σας κρατήσαμε με το ζόρι στη σωστή πλευρά. Δεν μπορούμε να κάνουμε συνέχεια τους παιδονόμους. Δικές σας οι διαπραγματεύσεις, δικές σας και οι ήττες”.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση και είπε ότι η λύση είναι “μείωση φορολογίας, εισφορών, των συμβούλων των υπουργών”. Χαρακτήρισε “εξαπάτηση” την προσπάθεια για ρύθμιση του χρέους και ανέφερε ότι η κυβέρνηση περιμένει τη λύση από μια συμφωνία μεταξύ Γερμανίας - ΔΝΤ. Πρόσθεσε ότι "η χώρα πρέπει να είναι έτοιμη με μια πατριωτική πρόταση και δυνατή στη συζήτηση που θα αφορά τα χρέη της Ευρωζώνης”. Είπε, ολοκληρώνοντας, ότι “με την ψήφιση του Μνημονίου κλείνει η εποχή του εθνικολαϊκισμού και της κωλοτούμπας στην Ελλάδα".

Ν. ΛΙΟΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL