Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όταν σταματούν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι λεκτικοί τραμπουκισμοί (Video)

Καυγάς ξέσπασε το πρωί στον ΑΝΤ1 με αφορμή τις «ιδιωτικοποιήσεις» που υπέγραψαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Όταν αντέδρασε στο «ξεπούλημα της χώρας» ο συνταξιούχος που ήταν στο πάνελ, Κωστής Χατζηδάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου του επιτέθηκαν απροκάλυπτα υπερασπιζόμενοι τόσο αυτές όσο και τα 40 χρόνια διακυβέρνησής τους.

«Εμείς αυτό λέμε, να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις» δήλωσε ευθαρσώς ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης επιχειρηματολογώντας υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης που είχε υπογράψει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

«Οι συμβάσεις παραχώρησεις και οι ιδιωτικοποιήσεις ακόμα και αν δεν υπήρχαν στο Μνημόνιο έπρεπε να γίνουν διότι μόνο έτσι η Ελλάδα θα γίνει μια κανονική χώρα, έτσι θα προσελκύσουμε επενδύσεις» είπε ο Κ. Χατζηδάκης.

Όταν εκπρόσωπος των συνταξιούχων που ήταν στο πάνελ αντέδρασε λέγοντας «πολιτική είναι να ξεπουλήσεις όλη την Ελλάδα;»

Ο κ. Κεγκέρογλου του επιτέθηκε απροκάλυπτα βοηθώντας τον συνάδελφό του αλλά και επιχειρώντας να υπερασπιστεί τα 40 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ. Δεν του άρεσε καθόλου του κ. Κεγκέρογλου που ο συνταξιούχος τόλμησε να μιλήσει για μίζες και εξοπλιστικά, Παπαντωνίου…

Ο κ. Χατζηδάκης νωρίτερα κατηγόρησε τον συνταξιούχο ότι «προέρχεται από το ΚΚΕ, την Αριστερά» σαν να επρόκειτο για κάτι μεμπτό και ότι υποστηρίζει το μοντέλο της Σοβιετικής Ένωσης και της Βενεζουέλα!!!

Ο κ. Κεγκέρογλου αρχίζοντας λεκτικούς τραμπουκισμούς με τον αν είναι «χουντικός» και «να πάει να υποστηρίξει τη Λεπέν», τον αποκάλεσε μειωτικά «συνδικαλιστή» λες και πρόκειται για κάποιο σοβαρό παράπτωμα.

Κατά τα άλλα η «συζήτηση» αποτελεί τυπικό δείγμα εκτροπής ακόμα και των συνηθισμένων τηλεοπτικών αντεγκλήσεων αποδεικνύοντας παράλληλα, πως εννοούν οι εκπρόσωποι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τον δημοκρατικό διάλογο, τον συνδικαλισμό και την αντίληψή τους για τις «ιδιωτικοποιήσεις» και το ξεπούλημα της χώρας αλλά και την αλληλεγγύη μεταξύ τους.

Kατ. Μπρέγιαννη

Δείτε όλα τα σχόλια