Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
τηλεπαραθυρα / Σε εξωτικά νησιά θέλω να βρεθούμε...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

τηλεπαραθυρα / Σε εξωτικά νησιά θέλω να βρεθούμε...

Εξεταστική για την Υγεία -ΚΕΕΛΠΝΟ και υπερτιμολογήσεις σε φάρμακα, Προκαταρκτική για εξοπλιστικά, θαλασσοδάνεια ΜΜΕ και κομμάτων και 14 εκατ. δημόσιο χρήμα επί Ντόρας να λιάζονται στην Καραϊβική για προγράμματα για την κλιματική αλλαγή που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Πώς να μη βγουν τα πολιτικά φαντάσματα σεργιάνι να ουρλιάζουν στις σκιές «Εκλογές τώρα».

Οι εφεδρείες του πάλε ποτέ δικομματισμού παρέλασαν όλες, στις οθόνες μας, ευυπόληπτοι σωτήρες και ουραγοί, η κομπανία του θιάσου της χρεοκοπίας... Βγήκε και ο πρωθυπουργός της καταστροφής μας να ξεπλύνει τον Γιάννο και τη διακυβέρνησή του. Οι δημοσιογράφοι καλύτεροι από γλάστρες (ΣΚΑΪ), μας θύμισαν τη "συνέντευξη" Σαμαρά στην ΝΕΡΙΤ.

Vertigo στην αξιωματική αντιπολίτευση... Δεν κλείνει η αξιολόγηση: Καταστρεφόμαστε, «ανίκανη κυβέρνηση». Κλείνει η αξιολόγηση: Καταστρεφόμαστε, πάλι... «ανίκανη κυβέρνηση».

Ο Μ. Μπαλαούρας στέρησε τα χρήματα από τους άνεργους και τους φτωχούς συνταξιούχους σύμφωνα με ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ καθώς πήρε το επίδομα 300 ευρώ από λάθος και το επέστρεψε. Μέγα θράσος και οποία πρόκληση! Αν είχε στείλει 2,5 εκατ. στην Καραϊβική να λιάζονται τοκιζόμενα σε ομόλογα με απόδοση περίπου 60% τον χρόνο, ούτε το όνομά του δεν θα έλεγαν τα κανάλια.

Γ. Παπαδάκης: «H υπόθεση που έχει προκύψει μεταξύ του κ. Κοτζιά και της κ. Μπακογιάννη... στην Καραϊβική». «Θα έπρεπε να τους έχουμε και τους δύο εδώ. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν». Προηγείται το σχόλιο και αποκρύπτει την είδηση που ουσιαστικά δεν μεταδόθηκε, κάτω από τον σχολιασμό... Ενδεικτικός τρόπος «ενημέρωσης» από τα κανάλια... Το σκάνδαλο παρουσιάζεται ως προσωπική κόντρα.

Μ. Κεφαλογιάννης: «Θα τα φάτε αμάσητα (τα μέτρα)». «Αν δεν έχουν τα κότσια να τα ψηφίσουν να σηκωθούν να φύγουν, να πάμε σε εκλογές». (ΣΚΑΪ)

«Βουλώστε το»: Υπόδειγμα αστικής ευγένειας και χαμερπούς πολιτικής συμπεριφοράς από τον Κ. Γκιουλέκα προς τον Κ. Μπάρκα στον ΣΚΑΪ όταν του θύμισε τη λάσπη με την οποία πολιτεύεται η Ν.Δ. με τους μιντιακούς βαστάζους της.

Όταν στριμώχνεται πολιτικά η Ν.Δ., θυμάται τη Βενεζουέλα. Χαρακτηριστική η αντίδραση του Γ. Κουμουτσάκου όταν ενημερώθηκε ότι το EuroWorking Group αποφάσισε την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα. Αρχίζει να ρωτά επίμονα τον συνομιλητή του κ. Ζαχαριάδη: «Καταδικάζετε τη χούντα στη Βενεζουέλα;».

https://www.youtube.com/embed/YI58nx_VEW8?rel=0

Η Ν.Δ. ούτε ανακοίνωση δεν εξέδωσε για την βεβήλωση του μνημείου των Εβραίων στην Καβάλα ή μήπως ακούσατε καταδίκη για το ακροδεξιό παραλήρημα Τασούλα, Τζαβάρα στη Βουλή;

H απόφαση - δικαίωση των θυμάτων της Μανωλάδας «παίχτηκε» στα κανάλια ως «τα λεφτά που καλείται να πληρώσει ο ελληνικός λαός». Αποκρύπτονται τα ρατσιστικά αίτια, εστιάζοντας στην αντικυβερνητική προπαγάνδα που είναι αυτοσκοπός. Όλοι «ξεχνούν» ότι ο νυν αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδης παρουσίαζε ως «ατύχημα» την επίθεση στους εργάτες γης, βγάζοντας λάδι τους πιστολέρο.

Τι ασχολείστε με το παρελθόν, θα σας έλεγε ο κ. Οικονόμου, τους καταδίκασε ο ελληνικός λαός. Πάνε αυτά.

Προσπέρασε την ερώτηση για τη Μανωλάδα και ο κ. Λυκούδης απαντώντας για την ανικανότητα της κυβέρνησης και την καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης. Εύγε!

Ευτυχώς που υπήρξαν οι αγωνιστές της Αριστεράς και ο Ν. Μπελογιάννης για να βγαίνουν στο φως οι εκλεκτικές συγγένειες Ν.Δ. και Χ.Α.

https://www.youtube.com/embed/LhNw_uo49Pc?rel=0

Ακραίος αντικομμουνισμός στη Βουλή, αλγεινά ξεσπάσματα στα τηλεπαράθυρα, εμετικοί μονόλογοι υπέρ «των νικητών» του Εμφυλίου στα ραδιόφωνα -που ο ιδιοκτήτης τους ο κ. Ψυχάρης καταδικάστηκε, αλλά ούτε στα ψιλά δεν ακούστηκε- και δήθεν αστεϊσμοί έμπλεοι ρατσιστικού, μισαλλόδοξου, σεξιστικού και απάνθρωπου περιεχομένου σε αστικές εφημερίδες...

ΕΣΡ υπάρχει;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL