Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
16.6°C19.6°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.2°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
15.5°C16.0°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.8°C19.1°C
5 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C18.0°C
0 BF 63%
Ο πολιτικός πολιτισμός της Ν.Δ.: «Βουλώστε το», σφοδρή αντίδραση του Κ. Μπάρκα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο πολιτικός πολιτισμός της Ν.Δ.: «Βουλώστε το», σφοδρή αντίδραση του Κ. Μπάρκα (Video)

υιοθετώντας σταδιακά όλο και περισσότερο, αντί του όποιου πολιτικού πολιτισμού επιτάσσει η αστική ευγένεια, τον πολιτικό τραμπουκισμό ως μέσο καθημερινής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Αναρωτιέται βέβαια κανείς τι μπορεί να περιμένει από μια παράταξη που εγείρει την ομοψυχία της συναγωνιζόμενη τη Χ.Α. σε επιθέσεις στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη.

Αυτό που εξόργισε τον Κ. Γκιουλέκα ήταν η υπενθύμιση από τον Κ. Μπάρκα, της λάσπης εναντίον του κ. Σπίρτζη και Παππά για δήθεν γραφείο που δεχόταν αιτήματα πολιτών, μέσω δημοσιευμάτων, αλλά και ερώτησης του γραμματέα της Ν.Δ. κ. Αυγενάκη, για την οποία ποτέ δεν ζητήθηκε συγγνώμη, από τη Ν.Δ. Αντίθετα η εφημερίδα αποκατέστησε την αλήθεια, έστω και εκ των υστέρων.

Ο κ. Γκιουλέκας επιχείρησε να διαφύγει της δύσκολης θέσης, μέσω της εργασιακής επισφάλειας ξεχνώντας ότι η Ν.Δ. την είχε θεσμοθετήσει. Παρενέβη ο κ. Μπάρκας για να του το υπενθυμίσει .

«Βουλώστε το» ήταν η απάντηση του κ. Γκιουλέκα που πολύ θα ήθελε ο κόσμος να υποστεί συλλογική αμνησία των χρόνων διακυβέρνησης της Ν.Δ. 

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL