Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.7°C19.7°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C20.8°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.8°C17.8°C
1 BF 51%
Παραλήρημα ύβρεων Αδ. Γεωργιάδη, "παράνομο" το επίδομα στους συνταξιούχους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παραλήρημα ύβρεων Αδ. Γεωργιάδη, "παράνομο" το επίδομα στους συνταξιούχους (Video)

https://www.youtube.com/embed/JRhjmVzFUnQ

Σε συνεντευξή του στην ΕΡΤ ο «ειδικός μνημονιολόγος», όπως αυτοχαρακτηρίστηκε, δήλωσε ότι η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και τα αντίμετρα (δηλαδή ούτε τα θετικά εξισορροπιστικά μέτρα). Κατά τα άλλα, το μνημόνιο μπορεί να αλλάξει -κάποιοι όροι του δηλαδή- προς το ευνοϊκότερο… μόνο με κυβέρνηση Ν.Δ. σε μια νέα εκδοχή υποσχεσιολογίας. Το γιατί δεν άλλαζε τα προηγούμενα χρόνια από την κοινωνικά “ευαίσθητη” πολιτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, δεν τέθηκε ως ερώτημα. Ενώ λίγο μετά, ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι "δεν πρέπει να ανησυχεί ο κ. Σόιμπλε" για τη συνέχεια του κράτους.

Σε ένα μονόλογο ακραίου λαϊκισμού αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις με τον «χειμαρώδη» λόγο του ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε με αγοραίο ύφος κατά του πρωθυπουργού:

«Είναι τυχοδιώκτης» «ξεφτιλίσε» «αυτός ο τύπος» «να σηκωθεί να φύγει» «είναι ένα παλιόπαιδο» «αποφράδα ημέρα οι εκλογές» «είναι ψεύτες» «ο Τσίπρας νοιάζεται μόνο για την καρέκλα» «είναι άσχετοι με την οικονομία» «το μόνο που σκέφτεται είναι η πάρτη του» «θέλω να φύγει» «θα τους γδάρω» είναι μερικές μόνες από τις ύβρεις του ακατάσχετου παραληρήματος που δεν τόλμησαν να διακόψουν με ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι της εκπομπής.

"Στρίβειν" δια του Βατοπεδίου ο Άδ. Γεωργιάδης

Να σημειωθεί ότι το «θα τους γδάρω» ήταν η απάντηση στην ερώτηση για την εξεταστική για την Υγεία και τα ερωτηματικά που έχουν τεθεί για τον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων επί υπουργίας του. Έφερε μάλιστα ως επιχείρημα τη χθεσινή απόφαση για το Βατοπέδι σε μια προσπάθεια συνολικού «ξελασπώματος» όλων των υπό διερεύνηση ανοικτών υποθέσεων. Και εδώ καμία ερώτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν χρειάστηκε να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρατηρήθηκε δωρεάν διαφήμιση στα μαθήματα ρητορικής του κ. Γεωργιάδη, ενώ σε άλλη μια «κωλοτούμπα» που πιστοποιεί την «πολιτική συνέπεια» που τον διακρίνει, ο κ. Γεωργιάδης επιβράβευσε τον κ. Μειμαράκη και την πολιτική της συναίνεσης με την οποία διαφωνεί. 

Τουλάχιστον ειρωνικό το γεγονός ότι υπήρξε σύνδεση με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στα Ιεροσόλυμα, όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, για την παράδοση του κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου και ο κ. Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία, να σχολιάσει με την πρέπουσα θρησκευτική ευλάβεια, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν καθύβριζε τον Αλ. Τσίπρα.

Kατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης

Δ. Βέττας: "Έρχεται η εξεταστική, το σκούξιμο κάποιων να φύγει ο Τσίπρας κάτι άλλο κρύβει" (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL