Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.1°C21.5°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.4°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.6°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C19.9°C
4 BF 45%
Κ. Ζαχαριάδης: Μία δήλωση που δεν έγινε ποτέ και όμως έπαιξε παντού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Μία δήλωση που δεν έγινε ποτέ και όμως έπαιξε παντού

"Σήμερα Σάββατο 18/2 ήμουν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του καναλιού Ε της κας Μαυραγάνη. Εν συνεχεία η γνωστή “ομάδα αλήθειας” της ΝΔ, με ταχύτατα αντανακλαστικά οφείλω να ομολογήσω, ανήρτησαν στο twitter @omadaalithias “Ναι σε όλα για το καλό της καρέκλας . Ζαχαριάδης: οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τα μέτρα για το καλό της χώρας” παραθέτοντας και το αντίστοιχο video όπου πουθενά, μα πουθενά δεν λέω ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν νέα μέτρα αλλά “Ο Συμβιβασμός ο οποίος θα έρθει απο τον κ. Τσίπρα, τον κ. Χουλιαράκη και τον κ. Τσακαλώτο κατά την γνώμη μου θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας. Αυτή είναι η δουλειά της Κυβέρνησης.” .

Ο επίσημος ή ανεπίσημος λογαριασμός των τρόλ της ΝΔ έχει συλληφθεί πολλές φορές να φωτίζει δηλώσεις απο την πλευρά που επιθυμεί είτε με σκοπιμότητα, είτε επειδή έτσι κατανοούν ή δεν κατανοούν όσα συζητιόνται και εκεί φτάνει η δυνατότητα τους να σχολιάσουν.

Το θεαματικό άρχισε μετά…

Μεγάλα και έγκυρα media groups αλλά και μικρότερα άρχισαν να αναπαραγάγουν την “είδηση” μάλιστα μέσα σε εισαγωγικά. Μια δήλωση που δεν έγινε ποτέ άρχισε να αποδίδεται αυτολεξεί σε εμένα. Όλοι έχουμε κάνει copy paste στη ζωή μας για ταχύτητα, από τεμπελιά κοκ. Προσέχουμε όμως τι αναπαράγουμε, ιδίως όταν πρόκειται για το κεντρικό τρολ λογαριασμό της ΝΔ. Η τήρηση της στοιχειώδους δεοντολογίας και αντικειμενικότητας βοηθά την δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα, την ενημέρωση. Παρακαλώ σε όποιον επιμένει να επισυνάψει το video που αποδεικνύει αυτή την μη υπαρκτή δήλωση.

Το βίντεο που ανάρτησε η «ομάδα αλήθειας» της ΝΔ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL