Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
ΤΗΣ ΩΡΑΣ / Τι να σε λέω, και τι να με λες;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΗΣ ΩΡΑΣ / Τι να σε λέω, και τι να με λες;

Μωρίας εγκώμιο, και οι βλάκες είναι ανίκητοι. Περί Κυριάκου ο λόγος. Που βρήκε μέρα χθες ο ευτελής και ανιστόρητος να τα βάλει με τον Τσακαλώτο, γιατί πήγε, λέει, στην Τούμπα να δει τον αγώνα του ΠΑΟΚ (μας) με τη Σάλκε (τους). Και κάθισε, είπε, πλάι στον Σαββίδη, που έχει κάτι ανοιχτά ζητήματα με το κράτος. Και άρα άφησε τη διαπραγμάτευση για να πιάσει τις κερκίδες παρέα με έναν ύποπτο. Κι έτσι ο αρχηγός της Ν.Δ. -αλλά πού να καταλάβει ο φαν του φτερωτού μπάντμιντον- το πήγε το πράγμα πολύ μακριά. Πιο μακριά κι από τον χαρακτηρισμό του προβοκάτορα που απέδωσε στον Τσίπρα. Έπιασε στο στόμα του και τον ΠΑΟΚ.

Διότι: Τρέχει ο Τσακαλώτος από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα, από τον διάολο του EuroWorking Group στον σατανά του Eurogroup, κι από το ΤΧΣ στα άλλα με τα ανατριχιαστικά αρχικά, που μόνο μπελάδες σημαίνουν. Κλέβει λίγο χρόνο να πάει Τούμπα. Κι ο άλλος τον βγάζει στη σέντρα γιατί πήγε να δει τον ΠΑΟΚ. Και δεν νογάει ότι έτσι δεν τα βάζει με έναν υπουργό, πράγμα που κάνει συνέχεια η Δεξιά των κουμπάρων και των δανείων του, και σιγά τα αίματα. Τα βάζει με έναν παοκτσή. Τον οποίο μάλιστα κατηγορεί ότι άφησε τη σοβαρή δουλειά που είχε για να πάει στη μη σοβαρή Τούμπα. Όταν ο ΠΑΟΚ δίνει ένα κρίσιμο αγώνα.

Ε, τι να σε λέω, και τι να με λες; Χαμπάρι δεν έχει τι εστί Θεσσαλονίκη, Τούμπα - Τούμπα - Βιετνάμ, Τούμπα - λίμπρε, και βουντού - βουντού - βουντού. Διότι, αν είχε, δεν θα έλεγε τέτοιες ανοησίες. Δεν θα υπονοούσε ότι δεν είναι σοβαρή υπόθεση η Τούμπα και ο ΠΑΟΚ για έναν υπουργό. Ή θα έβαζε κάποιον από τη ΝΟΔΕ Κορδελιού -όλο και θα υπάρχει κάποια τέτοια- να του εξηγήσει τι σημαίνει «ΠΑΟΚ ξέρω ‘γω, ξέρω ‘γω εντάξει, βασικά και δηλαδή, ΠΑΟΚ μ’ έχεις φτιάξει». Αλλά, όχι. Αυτός και δεν καταλαβαίνει, και πιστεύει ότι καταλαβαίνει. Κι έτσι κατηγορεί τον Ευκλείδη, γιατί υποτίμησε τη διαπραγμάτευση χάριν του ΠΑΟΚ.

Τελική απόδειξη συναισθηματικής αναπηρίας. Βρήκε να τα πει αυτά όταν η ασπρόμαυρη κοινότητα είχε βουλιάξει στην πίκρα του 0-3 από τους Γερμανούς. Που πάει να πει ότι δεν είναι απλώς ανόητος. Είναι Γερμανόητος, ο γκαντέμης...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL