Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
"Πούλησε" τον Άδωνι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Πούλησε" τον Άδωνι

Κανείς δεν ξέρει τι είναι πιο σκληρό για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Να τον "αδειάζει" ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή να τον χρησιμοποιεί κάθε φορά ο Αλέξης Τσίπρας ως το κύριο όπλο κατά της Ν.Δ.;

Η ουσία είναι ότι χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. επί της ουσίας διαχώρισε τη θέση του από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., που ζητάει εκλογές για να κλείσει η επόμενη κυβέρνηση την αξιολόγηση. Η ΝΔ, είπε, "σταθερά και επιμόνως" ζητάει να κλείσει η αξιολόγηση "όσο πιο σύντομα γίνεται" και κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα "να μην διαστρεβλώνει τις δηλώσεις των στελεχών μας".

Γιατί αναγκάστηκε ο Κ. Μητσοτάκης να "αδειάσει" τον αντιπρόεδρο; Διότι ο πρωθυπουργός τού είπε ότι ο Άδ. Γεωργιάδης "εκλαϊκεύει τη γραμμή της Ν.Δ." και "λέει στα τηλεπαράθυρα αυτά που εσείς, στους γραμμένους λόγους σας, πίσω από τις γραμμές δεν μπορείτε να τα πείτε. Και βγήκε, λοιπόν, ο άνθρωπος ευθαρσώς και είπε ‘εκλογές να μην κλείσει η αξιολόγηση, εκλογές, γιατί αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πέσει η κυβέρνηση’. Δεν θα πω τη γνωστή παροιμία ‘από ποιον μαθαίνεις την αλήθεια’, αλλά αυτή είναι η αλήθεια".

Ο Αδ. Γεωργιάδης δεν ζήτησε τον λόγο γι’ αυτό, αλλά για το... Παρίσι και τις απαντήσεις που έδωσε ο Αλ. Τσίπρας. Και επειδή δεν πήρε το λόγο επί προσωπικού κατέφυγε στα κανάλια για δηλώσεις περί ψεμάτων και μη απαντήσεις σχετικά με τη συνάντηση στους Ρότσιλντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL