Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Αιφνίδια απώλεια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αιφνίδια απώλεια

Αιφνιδίως πέθανε χθες, σε ηλικία μόλις 63 ετών, ο βουλευτής Βοιωτίας και πρώην υπουργός της Ν.Δ. Ευ. Μπασιάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευ. Μπασιάκος πέθανε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του, ξαφνικά, ενόσω βρισκόταν με συνεργάτες του, από ανακοπή καρδιάς.

Σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και τη θλίψη της για τον χαμό του βουλευτή. “Πληροφορήθηκα με θλίψη τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες”, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης επισήμανε ότι ο εκλιπών “κόσμησε τα κοινοβουλευτικά έδρανα με το ήθος του”.

“Βαθιά συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του φίλου και συναγωνιστή” δήλωσε και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκης, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής αποχαιρέτισε επίσης τον στενό συνεργάτη, αλλά και κουμπάρο του “με βαθύτατη οδύνη”.

Συλλυπητήρια εξέδωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα, ενώ η Ν.Δ. ανέβαλε κάθε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση έως τη Δευτέρα σε ένδειξη πένθους και σεβασμού στον εκλιπόντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL