Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Ζαχαράκη: "Είμαστε περήφανοι που είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ο κ. Γεωργιάδης" (Video)

«Είμαστε περήφανοι που είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ο κ. Γεωργιάδης» δήλωσε η αν. εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Σοφία Ζαχαράκη στο ΣΚΑΙ προσθέτοντας ότι «δεν είπε και τίποτα φοβερό».

Οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη σύμφωνα με τις οποίες δύο φορές υποστήριξε δημόσια ότι δεν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση για να πάμε άμεσα σε εκλογές τη στιγμή που επίσημη θέση της Ν.Δ. σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλων στελεχών της, είναι να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό.

Στα δύο φαίνεται να έχει χωριστεί η Ν.Δ. τη στιγμή που στελέχη της, όπως ο Ν. Κακλαμάνης και ο Γ. Βλάχος διαφωνούν δημόσια με τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη για την αξιολόγηση.

Εμφανής η δύσκολη θέση, της αν. εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. η οποία προσπαθεί να ταιριάξει τα ασυμβίβαστα, καλύπτοντας τον αντιπρόεδρο, προβάλλοντας όμως και την επίσημη θέση της Ν.Δ., ότι πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό. Αντιφατικότητα, που κορυφώνεται από τη δήλωση ότι "αποκλείεται" η Ν.Δ. να στηρίξει τα μέτρα.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια