Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.9°C
1 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.2°C
2 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
28.8°C28.8°C
3 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.3°C
2 BF 88%
Τηλεπαραθυρα / «Εφιάλτης στον δρόμο για την αξιολόγηση» (Νο2) καθημερινά στις οθόνες σας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεπαραθυρα / «Εφιάλτης στον δρόμο για την αξιολόγηση» (Νο2) καθημερινά στις οθόνες σας

(Ξανα)έρχεται το τέλος. Μετανοείτε, αδιαπραγμάτευτοι των εργασιακών. Το φάντασμα του Grexit επανήλθε στις οθόνες μας. Στις δύο εβδομάδες που απομένουν έως τις 20, θα δούμε σε επανάληψη την περσινή σειρά: «Εφτιάλτης στον δρόμο για την αξιολόγηση».

Υπόδειγμα «αντικειμενικότητας» της «καθεστηκυίας» δημοσιογραφίας των τηλεπαραθύρων η προσπάθεια «χειραγώγησης» της Π. Τσαπανίδου στο ρεπορτάζ του ανταποκριτή του σταθμού στις Βρυξέλλες Θ. Αθανασίου προς χάριν των «πολλών απόψεων» της πραγματικότητας, της συγκεκριμένης μίας, του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, που έπρεπε να αναδειχθεί.

https://www.youtube.com/embed/vab0EY0TpM0?rel=0

Π.Τ.: Άσε τα μέτρα, Θάνο, τελεσίγραφο υπάρχει; Θ.Α.: Όχι. Ανταλλάσσουν χιλιάδες mail και μιλούν ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο. Π.Τ.: Κωδικός Grexit Θάνο... Δεν είμαστε σε αμφιθέατρο να κάνουμε διάλεξη. Προσπαθούμε να δώσουμε το ρεπορτάζ. Το Grexit οι Ευρωπαίοι το συζητούν; Α... δεν θα συνεννοηθούμε. Θέλεις να παίξουμε σε όλα τα μέσα του πλανήτη, τηλεπαρουσιάστρια τσακώθηκε με ανταποκριτή;

«Ανίκανοι», «αναξιόπιστοι», «ψεύτες», «υποκριτές», «άχρηστοι» «ανάξια ομάδα εξουσίας» (sic) λούζει καθημερινά η Ν.Δ. την κυβέρνηση... Κατά τα άλλα, φταίει η «διχαστική λογική» του ΣΥΡΙΖΑ που έφερε συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή και αποκάλυψε το επί 11 χρόνια απλήρωτο δάνειο του “Κήρυκα” Χανίων.

Το χειροκρότημα στη Βουλή, αίφνης, πήρε ιδιαίτερη αξία για τους βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι διαγωνίζονταν στον χρόνο, τον τρόπο και την επανάληψη... Στα τρία χειροκροτήματα άνω των δύο λεπτών, bonus δώρο η καρέκλα, τους είπε ο αρχηγός φαίνεται και ο κ. Μηταράκης χειροκροτούσε μόνος του, ενώ ο κ. Φωτήλας έτρεχε να τον προλάβει.

Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπερδεύει την πολιτική σκηνή με την καλλιτεχνική... είναι ζήτημα. Θυμίστε του ότι το χειροκρότημα κρίνει τους καλλιτέχνες, όχι τους πολιτικούς. Μέχρι και ο κ. Πορτοσάλτε αγανάκτησε: «Δεν χρειαζόμαστε αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης... να τον χειροκροτούν οι βουλευτές που είναι από πίσω. Θέλουμε έναν άνθρωπο σοβαρό. Δεν θέλω τον μέλλοντα πρωθυπουργό να είναι στην ατάκα».

Και είπεν η κ. Μπακογιάννη: «Θα παίξουν το παιχνίδι της δραχμής»... (ΑΝΤ1)

Πέρα από τη «συμφωνία αλήθειας» και το «ξεκάθαρο πρόγραμμα» οι δεξιοί βουλευτές κρατούν επτασφράγιστο μυστικό στα κανάλια τι θα επακολουθήσει αν οι ευσεβείς τους πόθοι πραγματοποιηθούν και επανέλθουν στην εξουσία.

«Με μας μπορεί να ελπίζει ο ελληνικός λαός» είπε ο κ. Βρούτσης (ΣΚΑΪ) με τη «μεταρρυθμιστική ορμή της κυβέρνησης Σαμαρά», που είχε «νικήσει τα Μνημόνια», και συνέχισε: «Με έχετε ακούσει να ενοχοποιώ τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης; Τι είμαι, ΣΥΡΙΖΑ να μιλώ για γαλέρες;».

Άλλα λέει στο ΣΚΑΪ, «εμείς δεν είμαστε υπέρ των ομαδικών απολύσεων», άλλα γράφει στο twitter απαράδεκτο βέτο της υπουργού στις απολύσεις. «Συμφωνία αλήθειας» λέμε...

Όχι μόνο έχουν γίνει εκλογές στο κρατικό κανάλι, αλλά η ΕΡΤ αποφάσισε και ποιος είναι ο πρωθυπουργός. Ούτε μία ομιλία του Κυριάκου, ούτε μία δήλωση, ούτε μία χειραψία δεν έχουμε χάσει... και αν τη χάσουμε... θα την επαναλάβουν ξανά και ξανά, έως την επόμενη...

«Βράχος» αυτή την εβδομάδα ο Σόιμπλε για τον Μπάμπη μας... που όταν πρόκειται για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας και το ΔΝΤ δεν φείδεται θετικών σχολίων...

Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν που δεν έκρυβαν τη χαρά τους στα social Μητσοτάκης και Γεωργιάδης για τον υποψήφιο της Δεξιάς στη Γαλλία Φρ. Φιγιόν. Η Μ. Σπυράκη στον ΣΚΑΪ πανηγύριζε για τον Φιγιόν, που «κερδίζει με φόρα». Την έκοψε, όμως, η αργομισθία της συζύγου του, ύψους 900.000 ευρώ.

https://www.youtube.com/embed/J4nBgHw_TTg

Μην τον ξεχάσεις, Κυριάκο, όταν θα σβήνετε τα κεράκια.

Είδατε καμιά σήραγγα Τεμπών στα κανάλια; Τι, όχι; Είναι έτοιμη… γι’ αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL