Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C20.2°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.9°C
0 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.5°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.1°C
0 BF 51%
Avgileaks / Ο Κ. Μητσοτάκης είναι οικονόμος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Avgileaks / Ο Κ. Μητσοτάκης είναι οικονόμος

Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι με την επίσκεψή του στη Μόρια ο Κ. Μητσοτάκης ήθελε να εκπέμψει αυτό το νέο δόγμα που θα φέρει στην εξουσία, αν εκλεγεί, και το πέτυχε. Τι έκανε εκεί; Είχε αποφασίσει να πάει μέσα στο hot spot για να δει, ιδίοις όμμασι που λένε, τους πρόσφυγες αλλά τελικά δεν μπήκε μέσα για να μην χρεωθούν έξτρα βάρδιες στους αστυνομικούς από τις δύο διμοιρίες που θα έπρεπε να τον φυλάνε. Απέδειξε ότι είναι τόσο πιστός στις περικοπές του ώστε δεν χρειάζεται να δει από μέσα το πρόβλημα όταν μπορεί να το δει από τα βίντεο στο youtube τζάμπα.

Μετά από το παράδειγμα της Μόριας, πιστεύω ακράδαντα ότι αν εκλεγεί ο Κ. Μητσοτάκης θα δούμε τεράστιες αλλαγές. Εννοείται ότι και ως πρωθυπουργός θα μπαίνει στο... πρόβλημα μόνο εφόσον δεν κοστίζει στο Δημόσιο.

Κατ’ αρχάς πέρα από το προφανές, ότι θα πηγαίνει μόνο Μαξίμου - Βουλή, Βουλή - σπίτι και τούμπαλιν και θα γεμίζει και το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο με κανά - δυο υπουργούς να τους αφήνει στην πορεία και να βγαίνει φθηνότερα.

Κωδικός “διπλοκούρσα” στις μετακινήσεις και κωδικός “αναπάντητες κλήσεις παντού” όσον αφορά τις διεθνείς κλήσεις που θα κάνει.

Δηλαδή θα παίρνει π.χ. τον Τραμπ στο κινητό και θα το κλείνει. Θα παίρνει πίσω ο Τραμπ για να δει ποιος είναι και θα χρεώνεται η Αμερική. Θα καλεί ο πρωθυπουργός της Γαλλίας; Θα απαντά αμέσως. Θα θέλει ο Κ. Μητσοτάκης να του μιλήσει επειγόντως; Αν δεν καλέσει πίσω στην αναπάντητη που θα του έχει κάνει, θα στέλνει τέλεξ (που είναι και φθηνό) στον πρέσβη μας στο Παρίσι να πάει με τα πόδια στο Σαν Ελιζέ να του αφήσει μήνυμα και να καλέσει το Μαξίμου.

Στην επικοινωνία του με τους υπουργούς θα εφαρμοστεί το σχέδιο “διά ζώσης”. Κομμένες οι τηλεφωνικές επικοινωνίες εκτός αν καλούν από το προσωπικό τους κινητό. Αλλιώς με τα πόδια στο Μαξίμου και στη σειρά για ακρόαση.

Τώρα, στο Μαξίμου, να σας πω την αλήθεια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η πρασιά θα παραχωρηθεί προς εκμετάλλευση σε start-upερ γεωπόνο ώστε να βγαίνει και κέρδος, ενώ στις θρυλικές νεραντζιές βλέπω ήδη να φυτεύονται βερυκοκιές ή άλλα αντίστοιχα καρποφόρα δέντρα.

Άμα έχεις και στόχο και πρόγραμμα, δεν... κρύβεται!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL