Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Τηλεπαραθυρα / «Το ΔΝΤ απελευθερώνει»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεπαραθυρα / «Το ΔΝΤ απελευθερώνει»

Δύο χρόνια πριν, άνοιξε η παρένθεση και αρνείται πεισματικά να κλείσει. Επέτειος μαύρης προπαγάνδας που εορτάστηκε θριαμβευτικά με επετειακά βιντεάκια στα κανάλια, με αφιέρωμα στην αντεστραμμένη εικόνα της πραγματικότητας που παρουσιάζουν, κανάλια και αντιπολίτευση, οι αναβαπτισμένοι πλέον ως αντιμνημονιακοί.

Επετειακές αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις του Μητσοτάκη στο φιλοθέαμον κοινό της Ν.Δ. με συνθηματολογία και υποσχέσεις «απολύσεων» πλαισιωμένες με επετειακές διαδηλώσεις των αγωνιστών της αντικυβερνητικής επανάστασης κ.κ. Γιαννακού και Λίτου, η παλιά συγκυβέρνηση στους δρόμους του αγώνα.

Έτερος λαϊκός αγωνιστής από το μετερίζι της ενημέρωσης, ο κ. Παπαδάκης αφαιρεί προκαταβολικά την πιθανότητα να ακουστεί αλήθεια από τους υπουργούς εκτελώντας την ενημέρωση, προς χάριν της πολιτικής απαξίωσης του «όλοι ίδιοι είναι» αντιστέκεται σθεναρά στο να παρουσιάσει έστω και μία θετική είδηση. Το ΚΕΑ, εν προκειμένω, όπου μαχόταν η κ. Φωτίου να δώσει κάποιες πληροφορίες, ενώ την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος αναιρούσε με κόμματα και εξαιρέσεις.

Σόου ακτιβισμού από τον κ. Γιαννακό για τις κάμερες με τους 15 συνοδοιπόρους του να τον χάνουν ξαφνικά από μπροστά τους για να διεκδικήσει την «καταξίωση» του μαχητικού αγωνιστή. Όσο όμως και αν έπεφτε πάνω στα ΜΑΤ, δεν του έκαναν τη χάρη να δρέψει τις δάφνες του μοναχικού του αγώνα... ούτε μια «φυσουνιά» για την τιμή των όπλων.

Μέμφθηκε την κυβέρνηση για έλλειψη πατριωτισμού και εξουσιομανία ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Β. Κικίλιας με περίλυπο ύφος: «Δεν είναι η χώρα και ο Έλληνας πάνω απ’ όλα, είναι ο τρόπος που θα παραμείνουμε γαντζωμένοι στην εξουσία με κάθε κόστος, ακόμα και την ίδια τη χώρα».

https://www.youtube.com/embed/GaB8YfVUKBU

Για τον κ. Κυρανάκη, βέβαια, τον «άριστο» φέρελπι πολιτικό, αν. εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ., επικεφαλής της νεολαίας του ΕΛΚ και πρόσφατα στη λίστα των βραβείων του περιοδικού “Forbes”, δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία ότι αγαπά την πατρίδα του. Ειδικά, όταν ως άλλος Τόμσεν δηλώνει ότι «φυσικά και νοιάζονται οι θεσμοί» τους πολίτες της χώρας και όχι «το σύστημα που έχει καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου» (ΕΡΤ).

https://www.youtube.com/embed/Kz-f2NRQ99s

Το λίπος που υπάρχει στη χώρα ανακάλυψε ο κ. Κεδίκογλου (ΣΚΑΙ) στα «λειτουργικά των ΔΕΚΟ», «τις αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους», στις «δαπάνες του Δημοσίου και στους μετακλητούς».

«9 στα 10 μίντια είναι με την κυβέρνηση» μας διαβεβαίωσε ο κ. Οικονόμου. Προσβλήθηκε το Star και εκτίναξε την «προπαγάνδα» στα ύψη παραδίδοντας μαθήματα κιτρινισμού στον ΣΚΑΪ που τόλμησε να το προσβάλει.

Η κ. Διαμαντοπούλου στο ΣΚΑΪ προσπαθεί να διασφαλίσει τη θέση της στο πλευρό του Κ. Μητσοτάκη και την επαναφορά της στα κυβερνητικά έδρανα, αν και εφόσον. Όσους νεοφιλελέ, κεντροφιλελέ και ακροδεξιούς να μαζέψει η Ν.Δ. με τη σταθερή της συσπείρωση... να πέφτει στις δικές της δημοσκοπήσεις, μακρινό όνειρο η εξουσία, παρά τη διαρκή εκλογολογία.

Ποτέ δεν υπήρξε «τρίγωνο διαπλοκής» στη χώρα, εκτός από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Ν. Μηταράκης, άρτι αφιχθείς στη χώρα. «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο εκφοβισμός των τραπεζιτών για τον έλεγχο του πολιτειακού, πολιτικού και μιντιακού τοπίου»!

https://www.youtube.com/embed/WLTWkk5GyIQ

Ούτε την ευθύνη της πολιτικής που πρεσβεύει δεν μπορεί να πάρει η Ν.Δ. «Δεν θα τους απολύσουμε εμείς» είπε ο Μ. Λαζαρίδης στον ΣΚΑΪ, «αλλά η Δικαιοσύνη»! Είναι που κόπτεται συχνά πυκνά η Ν.Δ. για την ανεξαρτησία της...

https://www.youtube.com/embed/jfsrwVK-HkA

Επετειακή και η εμφάνιση και του κ. Λαφαζάνη στον ΣΚΑΪ. Να βγαίνει πού και πού να μας θυμίζει ότι η ΛΑΕ δεν έγινε συνιστώσα της Ν.Δ... ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL