Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
Ο "bon viveur" του Ψυχικού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο "bon viveur" του Ψυχικού

Κατά τις προηγούμενες ημέρες γνωστός εκδότης εφημερίδας μαζί με τον διευθυντή της κλήθηκαν να απολογηθούν ενώπιον δικαστηρίου για γνωστή στο πανελλήνιο υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας κατά το περασμένο διάστημα. Έως εδώ όλα καλά...

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι μεταξύ των υπερασπιστών των δύο ανδρών βρέθηκε έτερος γνωστός εκδότης, ο οποίος φημίζεται για τα “φέσια” που έχει φορέσει εδώ και χρόνια σε εργαζομένους, προμηθευτές και ό,τι άλλο βάλει ο νους. Το παράδοξο είναι με ποιον τρόπο καταφέρνει ακόμη να εκδίδει την εφημερίδα του.

Ο συγκεκριμένος της ιστορίας μας, ας πούμε ότι τον λένε Αντώνη (ουδεμία πραγματική σχέση υπάρχει με πρόσωπα και πράγματα), φημίζεται επίσης για τους παιδιάστικους ελιγμούς και τις ανερυθρίαστες (αν και είχε σχέση με τα ερυθρόλευκα) δικαιολογίες που χρησιμοποιεί όταν τον ρωτούν για τις "δουλειές" του.

Άλλωστε δεν έχει περάσει και τόσος καιρός από τότε που διέδιδε ότι ανήκει στον στενό κύκλο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και θα πάρει με "αέρα" δάνειο από την Εθνική Τράπεζα και θα ξεπληρώσει τους πάντες, χωρίς τελικά να επαληθευτεί. Ο πρωταγωνιστής λοιπόν της ιστορίας μας αναγνωρίστηκε από παρισταμένους συναδέλφους του δικαστικού ρεπορτάζ, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι την επαύριο είχε δικάσιμο λόγω χρεών.

Πηγή της στήλης ανέφερε ότι ο ίδιος δικαιολογήθηκε με το κλασικό απόφθεγμα των αποτυχημένων νεοφιλελεύθερων: "Ε, παιδιά, ξέρετε τις δυσκολίες της αγοράς". Αλήθεια, αυτές οι... δυσκολίες πώς και δεν τον εμποδίζουν να παριστάνει τον "bon viveur" του Κολωνακίου και του Ψυχικού;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL