Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Ν. Τόσκας: Μείωση της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Τόσκας: Μείωση της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας (Video)

https://www.youtube.com/embed/xjkIQrL2iOo

Η μεγάλη εκστρατεία της ελληνικής αστυνομίας κατά του εγκλήματος και των ναρκωτικών είχε αποτελέσματα τη σημαντική μείωσή τους στο κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με τα στοιχεία ανέφερε ο υπουργός καλώντας την αντιπολίτευση «να μην συσκοτίζει η αντιπολίτευση την αλήθεια». Ενώ αναφέρθηκε και στην εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών στη δυτική Αττική.

Περιέγραψε ως «μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα» μετά από αναζήτησή της από το 2012, κάτι που παλιότερα θεωρούνταν αδιανόητο.

«Η εκτεταμένη προπαγανδιστική προσπάθεια από αντιπολιτευτικούς κύκλους ότι η κυβέρνηση δεν δείχνει την απαραίτητη βούληση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας» διαψεύδεται πλήρως με τις πρόσφατες επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας τόνισε ο υπουργός απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για το «άβατο των Εξαρχείων». Εξήγησε ότι δεν υπάρχει «νεοτρομοκρατίας» στη χώρα μας, αλλά «φαινόμενα της παλαιάς τρομοκρατίας» που έρχονται από μακριά.

«Το θέμα των Εξαρχείων και της τρομοκρατίας δεν προέκυψε χθες» τόνισε μιλώντας για την αδιαφορία δεκαετιών που επέδειξαν οι κυβερνήσεις Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ. «Γιατί δεν έλυσε το πρόβλημα η Ν.Δ. τόσα χρόνια;» αναρωτήθηκε. Μιλώντας για την πρόσφατη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι: «Η ελληνική αστυνομία κάνει ότι μπορεί να βγάλει κάποιο αποτέλεσμα από αυτή την επιθετική ενέργεια, προφανώς καταδικαστέα».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL