Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Αποχώρηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα από το ΣΤΑΡ μετά από συνεχόμενες ύβρεις του Ν. Δένδια (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποχώρηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα από το ΣΤΑΡ μετά από συνεχόμενες ύβρεις του Ν. Δένδια (Video)

https://www.youtube.com/embed/resAwkIKzfI

Όταν ο κ. Ρήγας τον κάλεσε να επανέλθει σε μια πιο κόσμια συμπεριφορά προς χάριν του διαλόγου και των τηλεθεατών εκείνος επέμεινε στην ίδια άκρως προσβλητική και υβριστική στάση ειρωνευόμενος παράλληλα την αποχώρηση του κ. Ρήγα από το πλατό του καναλιού παρά τις προσπάθειες της δημοσιογράφου να επιβάλλει ένα πιο ήπιο κλίμα.

Αφορμή στάθηκε η απορρόφηση του ΕΣΠΑ για την οποία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Νίκος Δένδιας υποστήριξε ότι μια «πιο σοβαρή κυβέρνηση θα τα είχε καταφέρει» ξεχνώντας ωστόσο το κυβερνητικό παρελθόν της παράταξής του σε ότι αφορά το ΕΣΠΑ. Εκνευρίστηκε δε, όταν ο κ. Ρήγας παρενέβη για να του το θυμίσει και άρχισε να εκσφενδονίζει ακατάπαυστα ύβρεις εναντίον του φτάνοντας σε λεκτικές ακρότητες.

Για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους τηλεθεατές ο κ. Ρήγας αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς ο κ. Δένδιας δεν σταματούσε τις ειρωνείες τις ύβρεις και τις προσβολές.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος o κ. Δένδιας, όπως ενημέρωσε η κ. Τσαπανίδου, έφτασε στο σημείο να δηλώσει "απροστάτευτος» από τη δημοσιογράφο της εκπομπής κάνοντας εμφανές πόσο μακριά απέχει ο ίδιος από την πραγματικότητα.

Π. Ρήγας: "Οι ύβρεις δεν χωρούν στο δημόσιο διάλογο και προσβάλλουν πρωτίστως τους τηλεθεατές"

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λίγο αργότερα σημείωσε εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του:

"Η σημερινή μου αποχώρηση απο το πλατό του STAR ήταν αποτέλεσμα της απρεπέστατης και αήθους συμπεριφοράς του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Δένδια. Οι ύβρεις, οι ειρωνίες και οι λεκτικοί προπηλακισμοί προφανώς αποτελούν το τελευταίο καταφύγιο ενός συνομιλητή χωρίς επιχειρήματα, δεν χωρούν όμως στο δημόσιο διάλογο και προσβάλλουν πρωτίστως τους τηλεθεατές που περιμένουν να ακούσουν μια ουσιαστική πολιτική συζήτηση. Προσωπικά και πολιτικά δεν λειτούργησα ποτέ και ούτε σκοπεύω να λειτουργήσω με αυτούς τους όρους."

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL