Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Ευτυχώς που δεν κυβερνούσαν αριστεροί...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευτυχώς που δεν κυβερνούσαν αριστεροί...

Η αποθράσυνση της αντιπολίτευσης είναι πια εκτός ορίων, επιρρίπτοντας την ευθύνη για όλα τα δεινά του τόπου στην παρούσα κυβέρνηση. Ωστόσο, οι πολίτες δεν έχουν φάει ομαδικά λωτούς και θυμούνται το τι συμβαίνει τα τελευταία 6-7 χρόνια. Το τραγελαφικό είναι ότι οι υπεύθυνοι της καταστροφής προσπαθούν «παντοιοτρόπως» να επανέλθουν στην εξουσία, διότι η Αριστερά καταστρέφει τη χώρα!

Η ελληνική κρίση έχει ήδη κλείσει πάνω από 6 χρόνια ύπαρξης. Η χώρα χρεοκόπησε το 2009, καθώς περνούσε από Ν.Δ. (Καραμανλής) σε ΠΑΣΟΚ (Παπανδρέου), όπως, άλλωστε, παιζόταν το παιχνίδι επί 35 χρόνια... Ευτυχώς, όμως, που τουλάχιστον δεν κυβερνούσαν αριστεροί!

Καθοριστικός παράγοντας για την τραγωδία που γνώρισε η χώρα και ο λαός της τα χρόνια αυτά ήταν η διαφθορά του κομματικού, πολιτικού και τραπεζικού συστήματος εξουσίας. Ευτυχώς, όμως, που τουλάχιστον δεν κυβερνούσαν αριστεροί!

Η κατρακύλα της χώρας από τη μεταπολίτευση (1974) μέχρι το 2015 ήταν ανεξέλεγκτη. Το δημόσιο χρέος έφθασε σε απίστευτα ύψη και η χώρα υποτάχθηκε στις στυγνές πολιτικές των Μνημονίων με τραγικές συνέπειες για τον λαό. Ευτυχώς, όμως, που τουλάχιστον δεν κυβερνούσαν αριστεροί!

Το όργιο της φοροδιαφυγής, της κλεψιάς, της μίζας, της θεσιθηρίας, των σκανδάλων γέμιζε συνεχώς τις τσέπες των ολιγαρχών και φτωχοποιούσε βαθμιαία και απελπιστικά τον λαό. Ευτυχώς, όμως, που τουλάχιστον δεν κυβερνούσαν αριστεροί!

Το 2010 αποκαλύφθηκε ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας για το 2009 βρισκόταν σε δυσθεώρητα επίπεδα και ήταν άμεσος ο κίνδυνος της στάσης πληρωμών του Ελληνικού Δημοσίου. Έτσι, ενώ οι «ημέτεροι» απολάμβαναν υπερπολυτελείς βίλες και χλιδάτη ζωή και γέμιζαν τραπεζικούς λογαριασμούς σε παράδεισους φοροδιαφυγής, ο λαός άρχισε να χάνει ό,τι είχε αποκτήσει με ιδρώτα για πολλά χρόνια. Ευτυχώς, όμως, ότι τουλάχιστον δεν κυβερνούσαν αριστεροί!

Στις 23 Απριλίου 2010 ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης από τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, από το Καστελλόριζο! Ο λαός δεν μπορούσε ακόμη να συνειδητοποιήσει τι σήμαινε αυτό που άκουσε, αλλά σύντομα το ένιωσε στο πετσί του... Η τραγωδία είχε αρχίσει... Ευτυχώς, όμως, που τουλάχιστον δεν κυβερνούσαν αριστεροί!

Από το Ιούνιο του 2012, αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας η τρικομματική κυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜ.ΑΡ. υπό τους Σαμαρά και Βενιζέλο κι ένα χρόνο αργότερα η δικομματική Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, δηλαδή πάλι Σαμαράς - Βενιζέλος μέχρι 25 Ιανουαρίου 2015. Αυτοί γκρέμισαν ό,τι στεκόταν ακόμη όρθιο. Μέσα σε δυόμισι χρόνια διαλύθηκαν τα πάντα. Ευτυχώς, όμως, που τουλάχιστον δεν ήταν αριστεροί!

Το χρέος έχει φτάσει πια στα 320 ευρώ δισ., τρομακτικό ποσό, μη διαχειρίσιμο, που γονατίζει κάθε σπίθα οικονομίας στη χώρα. Ο απολογισμός: 1.500.00 άνεργοι, ο περήφανος λαός μας στη ζητιανιά, επίσημη ανεργία στο 27% (ανεπίσημη 30%), ανεργία νεολαίας 56%, 11 περικοπές μισθών και συντάξεων, φυγή 350.000 πολιτών, κυρίως επιστημόνων, στο εξωτερικό, 5.000 αυτοκτονίες, απίστευτη κατάσταση στα νοσοκομεία (ούτε γάζες δεν είχαν), λιποθυμίες παιδιών από πείνα στα σχολεία, λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις κ.π.ά. Ευτυχώς, όμως, που τουλάχιστον δεν κυβερνούσαν αριστεροί!

Στις 25 Ιανουαρίου 2015, τις εκλογές κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχηματίζεται κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα και με τη συνεργασία των ΑΝ.ΕΛΛ. Και τότε αρχίζει ο λυσσαλέος πόλεμος εναντίον της κυβέρνησης... Βρισιές, τρικλοποδιές, ψευτιές, χυδαιότητες, λάσπη, σαμποτάζ, διαπλοκή στο αποκορύφωμα... Αδύνατη η πραγματοποίηση οραμάτων και υποσχέσεων. Οι δανειστές στραγγαλίζουν την οικονομία και τα ντόπια σαρκοβόρα προσπαθούν να φέρουν ανυποληψία στην κυβέρνηση και να τη ρίξουν. Ευτυχώς, όμως, πουι αυτή τη φορά κυβερνούσαν αριστεροί!

Ξαναγίνονται εκλογές τον Σεπτέμβριο 2015 και ξανακερδίζει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ... Αλλά από πού ν’ αρχίσει τη διάσωση; Αναδόμηση της οικονομίας; Ανεργία; Πάταξη διαφθοράς; Φροντίδα υγείας; Αντιμετώπιση πρωτοφανών κυμάτων προσφύγων και παράτυπων μεταναστών; Πολλά τα μέτωπα... Ευτυχώς, όμως, που τώρα κυβερνούν αριστεροί!

Και, όμως, εν μέσω ανήθικων επιθέσεων, καταστροφολογίας, διαπλοκής και υπονομεύσεων, με στιβαρό χέρι η κυβέρνηση κράτησε το πλοίο στη ρότα του και το κατευθύνει στη σταθερότητα και τη σωτηρία της χώρας. Ευτυχώς που κυβερνούν αριστεροί...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL