Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
Avgilekas / Ο Κ. Μητσοτάκης χτίζει ουρανοξύστη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Avgilekas / Ο Κ. Μητσοτάκης χτίζει ουρανοξύστη

Αλλάζει όψη το κέντρο της Αθήνας μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει στην ανέγερση ουρανοξύστη. Γυαλί και ατσάλι θα κοσμούν την εξωτερική όψη του μοναδικού κτηρίου 58 ορόφων, που είναι ένα το πρώτο βήμα της μυστικής αποστολής μικρής ομάδας γαλάζιων στελεχών, που παρουσιάζουμε αποκλειστικά στα Avgileaks.

Το σχέδιο έχει κωδική ονομασία “Κάντο όπως ο Τραμπ” και έχει στόχο να συλλέξει όλα τα στοιχεία από την καμπάνια του διάσημου δισεκατομμυριούχου που τον οδήγησε στον Λευκό Οίκο. “Όπως ο Τραμπ ξήλωσε το αμερικανικό κατεστημένο, έτσι ο Κυριάκος Τραμπ θα εκδιώξει το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ” τονίζουν γαλάζια στελέχη με γνώση του εγχειρήματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η επιτροπή, πλην του ουρανοξύστη KMT (“Kiriakos Mitsotakis Tower”) που θα χτιστεί στην Ηρώδου του Αττικού, σχεδιάζεται άμεσα να πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπομπή που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να είναι αντιγραφή του Apprentice, της θρυλικής εκπομπής που παρουσίαζε ο Τραμπ.

Η ιδέα είναι ότι, όπως ο Τραμπ συμβούλευε τους παίκτες αυτό που ήξερε, business, ο Κυριάκος θα συμβουλεύει αυτό που ξέρει. Θα ονομάζεται “Τζάκentice” και θα συμβουλεύει νεαρούς γόνους από “άριστες” οικογένειες πως θα απαλλάσσονται από το βαρύ όνομα της καταγωγής του, και θα κάνουν αυτόνομη πορεία.

Πάντως υπάρχουν και πολλά στοιχεία που έβαλε ο Τραμπ στη νικηφόρα τακτική του και έχουν απορριφθεί. Μεταξύ άλλων κανείς δεν συζητά να αλλάξει ο “Έλληνας Τραμπ” τα μαλλιά του (είτε να αφήσει μπροστινή φράντζα είτε να τα βάψει κόκκινα), να παντρευτεί γρήγορα τρεις φορές και να ανοίξει καζίνο και ξενοδοχεία, γιατί εκτός των άλλων δεν υπάρχει χρόνος.

Ωστόσο δύο κομβικά στοιχεία προβληματίζουν έντονα το μυστικό team. Το πρώτο είναι οι δημοσκοπήσεις και το δεύτερο οι θρυλικές χρεοκοπίες του Τραμπ στην πετυχημένη επιχειρηματική του πορεία.

Όλο το team έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να πέσει η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τουλάχιστον 20 μονάδες δημοσκοπικά για να ταιριάξει με τον Ντόναλντ. “Είναι η πιο δύσκολη αποστολή, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή: Πρέπει να πέσω δημοσκοπικά αν θέλω να κερδίσω” φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο Κυριάκος στον στενό του κύκλο.

Όσον αφορά τις ιστορικές χρεοκοπίες του δισεκατομμυριούχου πλανητάρχη, το team του “Κάντο όπως ο Τραμπ” είχε μπλοκάρει κυριολεκτικά και όλα έμοιαζαν να καταλήγουν σε αδιέξοδο μέχρι που, όπως μας μεταφέρουν αποκλειστικά, κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και η γραμματεία φώναξε: “Θέλουν τον πρόεδρο. Από τον 'Κήρυκα Χανίων' είναι...” και τότε όλοι άρχισαν να πανηγυρίζουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL