Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Avgileaks / Η ΝΔ... γράφει Ιστορία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Avgileaks / Η ΝΔ... γράφει Ιστορία

Ξαναγράφουν την ιστορία στη Ν.Δ. μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις που συγκλονίζουν τη χώρα και που οδηγούν, όπως θεωρούν, τον Κ. Μητσοτάκη στην κορυφή ων κορυφαίων πολιτικών του τόπου διαχρονικά. Ήδη ομάδα “γαλάζιων” ιστορικών γράφει τα τελευταία γεγονότα και τα avgileaks κατάφεραν να εντοπίσουν μερικά αποσπάσματα που έχει ήδη εγκρίνει η πρώην Ρηγίλλης, πρώην Συγγρού, νυν Μοσχάτο και αφορούν το κεφάλαιο “Από τα Ιανουαρικά στα Οκτωβριανά”.

“Τα Ιανουαρικά (ή η Κόκκινη Επέλαση) είναι τα τραγικά γεγονότα του Ιανουαρίου 2015 και σηματοδοτούν την άνοδο στην εξουσία των άθεων κομμουνιστών στο λίκνο της Δημοκρατίας. Επί χρόνια εκπαιδευμένοι σε μυστικά στρατόπεδα προπαγάνδας της Βόρειας Κορέας, ρίχνουν απροσδόκητα από την εξουσία τον λαοπρόβλητο ηγέτη Αντ. Σαμαρά1 που είχε βγάλει τη χώρα από την κρίση, που είχε δημιουργήσει το κόμμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησής του Ε. Βενιζέλου. Η χώρα βυθίζεται, βουλιάζει, γκρεμίζεται, κομμουνιστικοποιείται. Οι νεοφιλελεύθεροι διώκονται”.

“Ως Οκτωβριανά χαρακτηρίζεται όλη η ταραχώδης περίοδος από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2016 με επίκεντρο τις τηλεοπτικές άδειες. Σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο οι φιλοαμερικανοί κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ τα βάζουν με τους φιλέλληνες Γερμανούς με την προκλητική ανοχή που τους παρέχει σημαντικό κομμάτι κορυφαίων παραγόντων των Βρυξελλών. Στο εσωτερικό επίπεδο, προσπαθούν να πάρουν τα κανάλια και τα χρήματα από τον Διακαναλικό Πυλώνα της Δημοκρατίας. Είναι η κομβική ιστορική καμπή που αναδεικνύεται σε κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο ο Κυρ. Μητσοτάκης, αφού, εκτός των άλλων, βοήθησε να μην αιματοκυλιστεί η χώρα για 4 μόνο “κ@λ@άδειες”2. Βγαίνει μπροστά με σηκωμένα τα χέρια κρατώντας μια LED 45”, full HD, με τεχνολογία Smart TV3 και γίνεται σύμβολο αντίστασης. Καταφέρνει να ενώσει όλους τους αυτοοργανωμένους κοινωνικούς πυρήνες (Ποταμοζάπινγκ, ΠΑΣΟΚ on air, κ.ά.) και αναφωνεί την ιστορική φράση: “Κανάλια ή Θάνατος”, στιγματίζοντας όλες τις νεότερες γενιές4”.

1 Ομάδα Αλήθειας

2 Twitter hashtag #παραιτηθείτε

3 Πλαίσιο on line, Media Markt, Κωτσόβολος

4 Μεγάλες Προφητείες σελ. 69-1989

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL