Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Ν.Δ.: Καμία συναίνεση για το ΕΣΡ, «κωμωδία» η συμμετοχή στη συζήτηση (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Δ.: Καμία συναίνεση για το ΕΣΡ, «κωμωδία» η συμμετοχή στη συζήτηση (Video)

Επιχειρείται μια νέα προσπάθεια εκβιασμού της κυβέρνησης, ώστε να αναγκαστεί να υποκύψει στη Ν.Δ. και τους καναλάρχες παίρνοντας πίσω το νόμο για τα κανάλια, εξαιτίας του ενδεχόμενου πολιτικού κόστος από το κλείσιμο των παρανόμως λειτουργούντων καναλιών.

Ο Γ. Κουμουτσάκος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για αντιδημοκρατικότητα  και απέκλεισε ως «κωμωδία» τη συμμετοχή της Ν.Δ. στο ΕΣΡ αν πρώτα, η κυβέρνηση, δεν πάρει πίσω το "νόμο Παππά".

«Η ρύθμιση εκ των άνω του αριθμού των καναλιών είναι θέμα δημοκρατικής λειτουργίας και πλουραλισμού». Θα έπρεπε δηλαδή σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, να είναι θέμα εκλογών, ο αριθμός των τηλεοπτικών καναλιών;

Συνέχισε με αιχμές κατά της Ντόρας Μπακογιάννη σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωσή της ότι έπρεπε οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. να έχουν προχωρήσει στη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για «διατύπωση ιατροδικαστή, οι πολιτικοί κοιτάζουν από εδώ και πέρα» είπε. «Ο ιατροδικαστής λέει γιατί απέθανε ο ασθενής».

Δυστυχώς για τη Ν.Δ. την διαψεύδει η πραγματικότητα  μιας και η κυβέρνηση δεν έχει κλείσει τα παράνομα λειτουργούντα κανάλια πάνω από ένα χρόνο τώρα. Αν ήταν στόχος της να αφαιρέσει το λόγο από τους πολιτικούς της αντιπάλους γιατί δέχεται ως σήμερα δριμύτατη, τη μήνιν των καναλαρχών;

Σε πιο υψηλούς τόνους ο Γ. Κύρτσος στο ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι η Ν.Δ. δεν θα δεχθεί τη σύσταση του ΕΣΡ, αν τα πάρουν πίσω θα κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση. «Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε απαράδεκτες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ» «Δεν θα αφήσουμε μια κυβέρνηση να ορίσει με τους δικούς της όρους τι θα γίνει στο ΕΣΡ. Είναι θέμα αρχών».

Σε αναφορά δημοσιογράφου για το ότι αν δεν υπάρξει συναίνεση για το ΕΣΡ, θα εφαρμοστεί η τροπολογία Παππά, ο κ. Κύρτσος είπε: "Να δούμε αν θα τολμήσει ο κ. Παππάς".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL