Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Σκοπεύσατε πυρ στη... Δικαιοσύνη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σκοπεύσατε πυρ στη... Δικαιοσύνη

Η άγρια προπαγάνδα τις ημέρες πριν από το δημοψήφισμα έχασε τα σκήπτρα του γκεμπελισμού από τις εβδομάδες των παθών του διαγωνισμού για τις άδειες και την ανασύσταση του τηλεοπτικού τοπίου που όλο πλησιάζει και όλο ξεμακραίνει.

Συνηθίζουν οι πολίτες στη βία των γκεμπελίσκων της τηλεθέασης κι αν ποντάρει η κυβέρνηση ότι με τα πολλαπλά δαγκώματα παθαίνεις ανοσία, μάλλον υποτιμά το φίδι, που, εν προκειμένω, Λερναία Ύδρα μοιάζει.

Μόνο μία συμφωνία μπορεί να κάνει ο Κυριάκος, βίας, απολύσεων, σκαΝΔάλων και κανάλια ανεξέλεγκτα

Η στοχοποίηση του προέδρου του ΣτΕ ξεκίνησε από τον ΣΚΑΪ και τη σκυτάλη πήρε ο Κυριάκος ο Μικροπρεπής, που ομνύει καθημερινά στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Έγινε πράξη από τους «απλούς πολίτες» θαμώνες του Ντα Κάπο του Κολωνακίου, πέρασε στο ραδιόφωνο από τον Παπαχρήστου και πάλι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από Μπογδάνο «Θα αφήσει ο κ. Σακελλαρίου τους δικαστές του να δικάσουν;» και Πορτοσάλτε που παρουσιάζει το μπούλινγκ στο Ντα Κάπο τουλάχιστον ως λαϊκή εξέγερση.

Η διαπόμπευση του ανώτατου θεσμού από αυτούς που καθημερινά ομνύουν σε αυτόν, αρκεί βέβαια, να τον ελέγχουν.

Όπου σκάνδαλο και ένας βουλευτής της Ν.Δ. από κάτω. Έστειλε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σ. Φάμελλος στον εισαγγελέα Διαφθοράς τα ρουσφέτια των βουλευτών της Ν.Δ. Όμως αυτό ΔΕΝ είναι είδηση.

Αντιθέτως, ο Κοντομηνάς στη Μενεγάκη είναι.

Πόσο εύκολο να ανακαλύψεις έναν «ανθρωπάκο του θεού» έναν «φτωχοδιάβολο» στις μέρες μας. Η είδηση με άλλον ένα κουλουρά που δεν είχε άδεια και πρέπει να πληρώσει έβγαλε από τα ρούχα του τον κ. Παπαδάκη: «Περιμένω παρέμβαση του πρωθυπουργού», «Δεν έχουν τσίπα», «Αίσχος, ντροπή» και έδωσε άλλοθι στην εκπομπή να μην δει ούτε μία «απιστία» Βγενόπουλου σε βαθμό κακουργήματος.

Αυτός ο «απλός πολίτης», με τον οποίο τόσο αρέσκεται να ταυτίζεται ο δημοσιογράφος, γιατί ΠΟΤΕ δεν ρωτά, ποτέ όμως για σκάνδαλο ή θαλασσοδάνειο από αυτά στα οποία βουλευτές - καλεσμένοι του συχνά εμπλέκονται; Έστω για τα μάτια της αντικειμενικότητας.

Ο Εθνικός Κήρυκας ή η Siemens ποτέ δεν θα συνάδουν με την παράσταση, ώστε ο λαϊκισμός πάντα να νικά τη νομιμότητα και η υποκρισία να περισσεύει.

Μπούμερανγκ γύρισε η σκαΝΔαλοθηρία κι ας μονολογούν «Καλογρίτσας» στα κανάλια οι δεξιοί. Το έμαθε κανείς; Ειδικά με την ταχύτητα που εξαπλώνονται τα διαδικτυακά τους μέσα, σε λίγο ούτε εκεί δεν θα διαφεύγει καμιά αλήθεια...

Καρχιμάκηδες, Σαλμάδες, Ασημακοπούλες και Ρ. Σπυρόπουλοι επίσης άφαντοι από τις ειδήσεις. Ούτε φυσικά ο μισάνθρωπος ρατσιστής γιατρός δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης, που πήγε στον εισαγγελέα. Αυτό δεν είναι είδηση.

Αντιθέτως, η ληστεία στο σπίτι του Παττακού, είναι είδηση που χρήζει διήμερη κάλυψη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Αντικληρικαλιστές που μεταφέρουν στην Ελλάδα ό,τι πιθηκιστικά μοντέλα επικρατούν σε άλλες χώρες», βαθιά θρησκευτικός λόγος, γεμάτος χριστιανική αγάπη από τον εκπρόσωπο του αρχιεπισκόπου κ. Κονιδάρη την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ.

«Γιατί είναι υποχρεωτικό να πάμε σε εκλογές; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ) κυβέρνηση από τη σημερινή Βουλή (!!!!) Συμμετοχή και της Ν.Δ. όλων των δυνάμεων. Αν μένει κάποιος έξω και πετάει πέτρες...». Χωρίς αντιπολίτευση θα είναι πιο καλά είπε ο κ. Χατζησωκράτης και ο προαναφερθείς χουντικός τώρα δικαιώνεται.

Κ. Κυρανάκης: «Υπέρ της χρήσης βίας η Ν.Δ. όπου χρειάζεται» και ο κ. Γκιουλέκας υπέρ της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς: «Έπνιξε τους διαδηλωτές στην Καισαριανή στα δακρυγόνα». Ό,τι να ’ναι...

Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

https://www.youtube.com/embed/i5MA_NvxYnk

Ο περιοδεύων ανά την Ελλάδα κομματικός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τις προσλήψεις στη δημόσια Υγεία που «πεθαίνει», διαφημίζοντας τα ιδιωτικά νοσοκομεία με χορηγό τα κανάλια. Ενδιαφέρον μάλιστα που το Star κάνει «ρεπορτάζ» που βασίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ και κατηγορεί για παραπληροφόρηση την κυβέρνηση. Μα δεν ξέρει ο Γιαννακός τι γίνεται και ξέρουν οι αρμόδιοι υπουργοί; Έλεος...

https://www.youtube.com/embed/dkkPvqP636I

ο κ. Μπογδάνος: "Οι βουλευτές δεν χωρίζονται σε αριστερούς, δεξιούς, πρωτευουσιάνους, επαρχιώτες χωρίζονται σε αυτούς που μεριμνούν να φάει ένα σάιντουιτς αυτός που είναι στο αυτοκίνηγο. Έτσι και οι πολίτες χωρίζονται σε αυτούς που γιουχάρουν και αυτούς που λένε μια κουβέντα".https://www.youtube.com/embed/dHIPkH61Agc

και... ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Το ΔΝΤ θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί» εξαιτίας του Δούρειου Ίππου που λέγεται Κατρούγκαλος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL